Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, ha sem külsőleg, sem belsőleg nincs velem gond, mégsem tudok kapcsolatot találni?
Sokak mondják, hogy csodálják, hogy csak 1 kapcsolatom volt, mert szerintük egyrészt nagyon aranyos vagyok, másrészt rosszul sem nézek ki és valami iszonyú szép szemem van (nos igen, sokan odavannak érte, mert lehetetlen konkrétan megmondani, hogy milyen színű, de szerintem semmi különös nincsen benne :D)
Amúgy nem nyomulok egyáltalán és az a bulizós fajta sem vagyok. Pozitívnak is mondanám magam meg sokat szoktam mosolyogni. Van hogy ok nélkül is és nem érdekel hogy ki néz hülyének :D
Járok diákmunkára, idén kezdtem és ez a 2 hónap volt a legjobb az életemben, nagyon jó társaságba keveredtem és valahogy előttük mertem magamat adni. Ők is sokszor mondták, hogy mennyire aranyos vagyok meg ilyenek :D
Szóval nem tudom.. Ha valakihez közelítek, az általában nem mutat semmit vagy nem érdeklem, de volt olyan is, hogy szemeztünk egy lánnyal és amikor odamentem hozzá nem akart nagyon beszélni velem, érdeklődőnek sem tűnt.
Mármint tudom, hogy nem kell elsietni, jómagam sem akarok csak azért összejönni valakivel, hogy legyen valakim, csak valahogy sosem sikerült találnom normális kapcsolatot.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!