Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmmel 2 hete együtt vagyunk. Eddig nincs semmi gond, de szeretnék tartós kapcsolatot! Hogyan tehetném meg?
2 hét alatt még nem történt semmi, szerencsére :D
Szeretem a barátnőmet és ő is szeret engem! Én azt szeretném ha a kapcsolatunk nem 3 hétig tartana hanem hónapokig, vagy akár életünk végéig! Minden rendbe van köztünk, még nem is veszekedtünk! Nagyon szeretem és szeretném vele le élni az életem! Persze ez tini kapcsolat, de én szeretem és úgy érzem ő kell nekem! Hogyan lehetne tartóssá tenni egy pacsolatot? Hogyan tarthatnám meg a szeretetet?
Kedveskedj neki sokat, bókolj, dicsérd hogy milyen szép és csinos. Ne feledkezz meg arról, ha valami alkalom van (névnap, születésnap), az elején akár "hónapfordulókra" is adhatsz neki apróságot (csoki, virág), a tinik ezt értékelni szokták. :)
Amúgy meg arra figyelj, hogy ne legyen egyhangú az együtt töltött idő, tehát találjatok ki programokat, ami mindkettőtöket érdekel és izgalmas.
Ha valami problémája van és szeretné kibeszélni, hallgasd meg megértően, akkor is ha valami csajos dolog amit te nem értesz.
Ha találkoztok délután vagy este, mindig kérdezd meg hogy van, milyen volt a napja, hadd lássa hogy érdeklődsz iránta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!