Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a fiúk általában velem kapcsolatban leragadnak a barátságnál? Volt már barátom, de mostanában bárki tetszik, ő csak*legjobb lánybarátként* tekint rám. Nem vagyok fiús (csak minimálisan), tehát nem értm mi a gond.
Volt már barátom, de mostanában bárki tetszik, ő csak*legjobb lánybarátként* tekint rám. Nem vagyok fiús(csak minimálisan),csinálok csajos dolgokat(sminkelem magam,festem a körmöm) tehát nem értem mi a gond...
15/L
Csak is a te hibád. Barátként bánsz gelük, és nem férfiként.
Persze még fiatal vagy...
23/F
1.: Mondjuk egy korabeli egyeddel férfiként aligha lehet bánni.. :D
Kérdező: Ha a fiúk terén is annyira vagy képben mint a GYK használata terén akkor szerintem a te készülékedben van a hiba... írjuk le kétszer ugyanazt a bullshitet hátha jobb lesz..
Vagy egyszerűen olyan fiúkkal sodort össze az élet, akiknek külsőre nem voltál az esete (ezzel nem megsértve Téged...mondom nem megsértve..na, azért :D) vagy ők szerettek volna kapcsolatot, de félénkek voltak és nem mertek úgy közeledni. A harmadik lehetőség, hogy közeledtek, csak a jelzéseidet nem vették észre. (Mert fontos, hogy a lány küldjön valamilyen jelzést, hogy benne van és fogadja a közeledést.)
Egyébként meg nem vagy lekésve semmiről. Sok lánynak ennél idősebb korban még barátja sem volt és ezek a lányok sem "gázok" emiatt. Szóval türelem és össze fog jönni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!