Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miert nm jon ossze? Mi a gond velem?
Lehet nem vagy kompatibilis senkivel, lehet csak sorozatosan peched volt. És a két véglet között is lehetnek átmenetek.
Én viszont azzal kezdeném helyedben a változást, hogy teszek egy „e” betűt az „nm” közé, valahogy így: nem.
Erről a "nm"-ről ..rvagyorsan szokjál le mert mocskosul irritáló, ráadásul a netnyelvben "nincs mit"-et jelent...
Amugy meg simán lehet, hogy minden igaz amit írtál de itt a vége a listának rolad. Magyarul fájdalmasan hétköznapi, unalmas és kommersz vagy. Se nem csúnya se nem gyönyörű, a szemelyiseged rendben azaz pont olyan mint bárkié. Szimplán nem vagy érdekes.
Tálald meg hogy ki vagy, a stilusod, keress hobbit es ne azon görcsölj, hogy mikor jössz mar ossze egy másik hót unalmas emberrel akivel 3 hónap múlva szakítani fogtok, 5 év múlva meg a nevére sem emlékszel. Alapszabály; ami nem lesz hatással az eltedre 5 év múlva az nem fontos, nem parazunk rajta..
1.Nagyképű vagy
2.Nem tudsz írni
El vagy szálva magadtól,hogy mennyire jó vagy.Eddig csak jó tulajdonságokat írtál magadról,pedig kötve hiszem,hogy nincs rossz oldalad
Szerintem még nincs veszve semmi, sokan vannak így az én társaságomban is, és egyesek hamar elkezdenek mindenkivel járni, de ez nem jelenti azt, hogy együtt is maradnak.
Nálunk a "menőknek" vannak még csak párkapcsolataik, de fiatalabb korban általában nagyon sokat nem is szoktak a párok tudni egymásról, elég felszínes ismereteik vannak.
Ne aggódj, el fog jönni a te időd is. :)
sajnalom hogy nem helyett nm-et irtam
biztos hogy bennem van a hiba, ez nyilvanvalo de nem tudtam hogy mi es lehet hogy nagykepu vagyok es bekepzelt de ki nem? mindenki egy bizonyos szinten bekepzelt meg nagykepu es a mai vilagban nem is tudsz vagy nagyon nehezen nem nagykepu lenni
koszonom hogy alaszoltatok a kerdesemre es azt hiszem hogy rajottem hogy mi a gond velem... nehezen beratkozok meg nem bizok meg senkiben es tavolsagtarto vagyok es ezt valoszinuleg masok is eszrevettek. Mindig az van hogy legyel onmagad de amikor onmagad vagy akkor mindenki eltavolodik toled... szegeny csaladbol jossz? mindeki lesz@r.. az inkabb ugy van hogy egy kis mennyisegben vagy ne legyel onmagad ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!