Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem értem miért nem jön össze?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem miért nem jön össze?

Figyelt kérdés
Na szóval én itt arra gondolok hogy a mai lányoknak nem jönnek be az átlagos kiállású,igényes, hűséges, jó humorú dolgos, mindenhez értő és a korához képest talán felnőttes fiúk?! Mert én valahogy ugy veszem észre vagy csak ritka az olyan akinek ez az ideális... ezekkel a jelzőkkel rendelkezem és valamiért sok kosarat kapok pl egy szórakozó helyen. Általában a saját korombelieket keresem mert ebbe fektetek bizalmat de sajna ugy tünik feleslegesen... Tehát az igazi kérdés az hogy ma már igy nemis lehet érvényesülni egy lánynál? 20/F
2016. dec. 4. 05:41
 1/1 anonim ***** válasza:
Szórakozóhelyen nem. Na meg ha oda jársz, akkor valószínűleg nem veted meg az alkoholt, amit én nem díjazok. És még ki tudja milyen negatív tulajdonságaid vannak, azokról nem írtál, de van egy olyan érzésem, hogy inkább miattuk utastanak vissza.
2016. dec. 4. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!