Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjek össze vele?
Figyelt kérdés
Szóval.. Van egy fiú.. És ugye szoktam nézni, tetszik, ő is szokott nézni barátnőm mindig nézi h mikor elmegyünk mellette mit csinál és mondta hosz szokott néha rám vissza nézni meg mosolyogni, meg szerinte amúgy csak fél rám nézni.. Na de annyira össze szeretnék vele ismerkedni de úgy "véletlenül" szóval nem szeretném hogy ciki legyen, szoktam keresni a tárososágát hogy hátha lesz valami de.. Ahj annyira bizonytalan vagyok.. Csak azt tudom hogy meg szeretném ismerni nagyon, de facebookon már vagy 1 hete nem jelöl vissza.. Nem tudom mért,egyáltalán nem úgy néz ki mint aki nem kedvel.. Kérlek segítsetek!2016. okt. 25. 18:21
2/3 anonim válasza:
Lehet nem annyira fontos neki a facebook... Sokat szokott fent lenni? A visszajelölés sem számít semmit. Szerintem legyél még egy kis türelemmel. Ha szeretne valamit tőled úgy is tudatni fogja veled. Adj neki jeleket... Pl mosolygj rá, köszönj neki.
3/3 A kérdező kommentje:
Hát amúgy nem szokott sokat fent lenni.. :/ jó, még türelmes leszek.. Mindig elhatározom amúgy hogy jó, most nem fogok elfordulni, rá fogok mosolyogni stb.. De aztán amikor hirtelen meglátom annyira bepánikolok.. Amúgy pontos életkort nem szeretnék mondani, de általános iskolások vagyunk..
2016. okt. 26. 06:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!