Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy ismerkedjek össze vele?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ismerkedjek össze vele?

Figyelt kérdés

Tetszik egy fiú(mostanra már bevallom magamnak is),és szeretném jobban megismerni,de élőben nem merek oda menni hozzá,facebookon meg nem szeretnék írni.

Nem hinném,hogy tetszem neki,de ezt sem veszem biztosra,hisz bármi lehet...úgyhogy mit csináljak?

Gyáva vagyok kissé,és amúgy is még csak 9.-es vagyok,ő pedig 11.-es.

2016. ápr. 10. 14:03
 1/5 anonim ***** válasza:

Írj neki facen nyugodtan :)

Vagy próbáld elkapni a tekintetét, mosolyogj rá.

2016. ápr. 10. 14:06
 2/5 anonim ***** válasza:

Írj rá, ha tudod hogy van valami hobbija, kérj tőle valami kamu segítséget :D (pl szia tudnal segíteni? :) ez milyen műfajú zene? Vagy milyen gördeszká ajánlasz stb stb)

Utána magától megy a beszégetès :)

2016. ápr. 10. 14:12
 3/5 A kérdező kommentje:

még nem ismerősöm,lehet vissza sem jelölne.

A mosolygásra már én is gondoltam,de még tél környékén volt,hogy többször is "összenéztünk"és azóta már nincsenek ilyen összenézések,múltkor is látta,hogy ott állok,és lehajtotta a fejét,úgyhogy ezt az ötletet azért vetettem el.

Meg amúgy is lehet,azért,hogy ne nézzek rá vagy ilyesmi.

2016. ápr. 10. 14:16
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm amúgy :)
2016. ápr. 10. 14:16
 5/5 anonim válasza:
Sokszor egy 11.-es fiú épp olyan bizonytalan, mint amilyen Te vagy. Ő sem tudja, hogy miért mosolyogsz rá, és ez zavarja, nem a mosolyod. Ha meg elkezdene arra következtetni, amit Te érzel, akkor a világért sem mutatná. Oda mehetsz hozzá, beszélgethetsz vele, de ő talán még Nálad is jobban zavarban lenne. De ne félj, számos alkalom adódhat, amikor közel sodródhattok egymáshoz.
2016. ápr. 19. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!