Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy csúnya lány? Fiúk, mi az ami titeket kiábrándít egy lányból, és ami miatt nem jönnétek vele össze.
Figyelt kérdés
Szerintetek milyen egy csúnya lány? Mitől lehet egy lány csúnya ? 17/L2016. nov. 22. 18:17
2/35 anonim válasza:
ha túlsúlyos. De valakinek meg az jön be. Szóval marad az ápolatlanság. Az talán annyi embernek nem jön be. :D
5/35 anonim válasza:
Ennél szubjektívebbet nem is kérdezhettél volna! Valakinek csúnya egy lány, valakinek meg nem. Ami szerintem nagyon ritkán jön be bárkinek is, az az, ha nem törődik magával, nem ápolt és nem öltözik stílusosan.
Egyébként nekem például egy flegma, nagyképű lányt a természete sokkal csúnyábbá tesz, akármilyen szép is egyébként, mint egy előnytelen külsejű lányt a külleme.
6/35 anonim válasza:
És mit takar ez "túlsúly" emberek?
Valakinek pl jól áll,hogy nem deszka..de van rajta egy kis felesleg..Vagy ezalatt mit értetek?
7/35 anonim válasza:
ohohohoh én tudom tanárúr a válasz nem szép! ami pedig nincs, mivel valakinek kell, hogy tetszünk, szóval mindenki maga definiálja magában a csúnyát, de szerintem emberibb módon is lehet ezt kezelni még pedig a tetszik nekem, vagy pedig a nem tetszik nekem.
8/35 anonim válasza:
#6 a túlsúlyos az nem olyan h van rajta egy kis felsleg! Az nem túlsúlyos! A túlsúlyos az dagadt, kövér, zsíros, nagydarab, nagyseggű. (amúgy ezeket nem bántásból írtam, csak ez az igazság. és nem értem h lehetnek túlsúlyos emberek. akik betegség, vagy öröklődés miatt azok azokat teljesen megértem. de ha azért mert túl sokat zabál az az ő baja! minek panaszkodik akkor? jó ezek után jöhetnek a szidó kommentek, mert megmondtam az igazságot...)
9/35 anonim válasza:
jujjj akkor egy a véleményünk erről! :D
10/35 anonim válasza:
Az amelyikről az jut eszembe, hogy ronda mint a F.A.S.Z
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!