Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen egy csúnya lány? Fiúk,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy csúnya lány? Fiúk, mi az ami titeket kiábrándít egy lányból, és ami miatt nem jönnétek vele össze.

Figyelt kérdés
Szerintetek milyen egy csúnya lány? Mitől lehet egy lány csúnya ? 17/L
2016. nov. 22. 18:17
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
55%

Az irasod alapjan 16-nal nem lehetsz tobb vagy ha tobb is vagy akkor nagyon hulye ki tudja..

Neked nem az a hasznos dolog hogy nem ismersz(adta az Isten hogy nem hozott ossze a sors ilyen bal f_szal mint te) hanem az ha elhuzod a p_csadat dolgozni es nem anyuci meg apuci penzen elsz hanem megdolgozol mindenert amid van szoval nem hiszem hogy egy tini kis csaj akinek meg a seggen van a tojas hej es ha elsz_arja magat hogy kene egy Iphone a szulok meg mar ugranak is..olyat mindenki elviselne szoval ne hidd mar azt hogy te sz_rtad a spanyol viaszt inkabb pakold el magad dolgozni es ne csak a szad legyen nagy pisis

2016. nov. 22. 20:18
 22/35 A kérdező kommentje:
Nyugi csajok, nem kell összeveszni !! Amúgy köszi mindenkinek a választ .
2016. nov. 22. 20:19
 23/35 anonim ***** válasza:
De b+! Egyáltalán nem ismersz!!! És te valami ilyen megállapító vagy vagy mi h tudd h hány éves vagyok? Én kiskoromban se voltam olyan mint a többi h ugrottak a kérésemre, és ku.vára de nem voltam olyan mint a többi, mondom! Soha nem volt Iphonom és nagyon drágább cuccom sem, ne tudd már te jobban! Mi a f..t tudsz még kitaláni rólam?? Írom még egyszer:NEM ismersz b.. ki!
2016. nov. 22. 20:33
 24/35 anonim ***** válasza:
Nem ismerlek valoban de az biztos hogy halvany lila gozod sincs arrol hogy mi az hogy munka es lokheted itt a "nem irmersz b+" (erett lany vagy latszik :'D" de olyan dologrol pofazz amirol tudod hogy ugy van es nem csak talalgatsz itt ossze vissza.. Es az igazsag faj tudod es elkell viselni ;)
2016. nov. 22. 20:59
 25/35 anonim ***** válasza:
De egyébként ezt nem igazán értem...és azokkal mi van akik tennének érte de betegek? Mert van ez a kategória is... És akkor valaki mutasson már egy képet..milyen "alkat" manapság ami kövérnek számít?
2016. nov. 22. 21:01
 26/35 anonim ***** válasza:
Mit tudsz te az igazságról?? És h én nem tudom mi az a munka? Na baz..eg. Hogy botlothattam ilyen idiótába??? Ha nem lennél ilyen beképzelt, vagy ha talán egy cseppet is tudnál rólam, tudnád h kiba..ttul nincs igazad. És még én vagyok hülye... Mi a fa..t képzelsz? Hogy tudsz mindenkiről mindent? Kicsit el vagy szállva...
2016. nov. 22. 21:11
 27/35 anonim ***** válasza:

#26 persze persze de azert kivancsi lennek hogy mit tettel le eddig az asztalra a nagy semmin kivul es ezen is latszik hogy milyen erett vagy hogy meg azt se mondod hogy nem igaz vagy ra cafolsz arra amit irtam semmi ilyen hanem csak itt pattogsz mint egy labda es fel kapod a vizet ezek szerint az igazon de amig te idegeskedsz en csak nevetni tudok rajtad :D

En legalabb leraktam az asztalra valamit a 8 altalanoson kivul..

2016. nov. 22. 21:21
 28/35 anonim ***** válasza:
Képzeld el én is. És ne gondold hogy a légből kapott béna dumáid olyan sokat érnek! Egy mondatod nem igaz rólam. Sőt szánalmas is vagy. Mit gondolsz? Hogy milyen okos vagy mert amit te kitalálsz az úgy van? Hát most leírom neked h tévedsz! Mi vagy te? Ne gondold már azt hogy a föld körülötted forog! Mit találsz még ki? Hogy hogy nézek ki vagy mi?
2016. nov. 22. 21:46
 29/35 anonim ***** válasza:

Persze persze nem igaz mi?

Tan ideges vagy? Jaaajj szegeny majd meg a vegen megsajnallak :'D ja nem

Ha nem igaz amit irtam elo fordul talan de akkor miert is lettel ideges mert azt irtam amit? Hmm normalis ember nem kapna fel a vizet kiveve ha van benne valami..lehet hogy valoban nem ismerlek de te se engem es nagyon valoszinu is hogy idosebb vagyok nalad..

Szoval egyezzunk meg annyiban hogy se neked se nekem nincs igaza es itt be is fejezhetjuk vagy a masik ut hogy folytatjuk mig meg nem unjuk bar en ezen csak nevetek na mindegy te dontesz

2016. nov. 23. 06:53
 30/35 anonim ***** válasza:
Rendben. De amúgy igaz, és nem lettem ideges, csak utálok értetlenekkel dumálni, akik ha 80-szor írok is le vmit nem fogják fel... (túl kicsi hozzá az agyuk) Erre vagy te a példa. És azért gondolod h olyan fiatal vagyok mert rövidítéseket használok? Vagy a stílusom miatt? Na hagyjál már... Nem mindegy kinek milyen stílusa van? Az enyém ilyen!
2016. nov. 23. 09:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!