Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy csúnya lány? Fiúk, mi az ami titeket
kiábrándít egy lányból, és ami miatt nem jönnétek
vele össze.
Az a csúnya aki nem jön be, de ugye itt vannak az átlagosak is, na igan a csúnya még az átlgosnál is rosszabb..
2016. nov. 22. 18:55
#8 ki mondta hogy a ducik panaszkodnak??
Aki panaszkodik annak nem tetszik a helyzet magyarul tesz erte hogy ne legyen olyan ilyen egyszeru szoval nem hiszem hogy sok olyan ember van aki panaszkodik mert mindig lehet ellene tenni es ha annyi zavarja akkor lefogy..
2016. nov. 22. 18:58
#12 a legtöbb ember nem ilyen. Dagadt és panaszkodik, de nem tesz érte. Vagy van a másik fajta: dagadt és panaszkodik és tesz érte, de közbe zabál mint állat. Akk mit csodálkozik h nincs változás? És aki rendesen tesz érte az le is fogy, de a többi? Ha annyira tennének érte akk nem lenne ennyi túlsúlyos ember... Úgyhogy nincs igazad!
2016. nov. 22. 19:04
#13 neked szokott a vilag osszes duci lanya panaszkodni hogy ennyire tudod? Ketlem.. Sok ember NEM panaszkodik mert miert is tenne? Azert mert az olyan nyapicoknak mint te nem jon be az ha valaki duci valakinek ez jon be valakinek nem es csak ugy elarulom hogy van olyan ember aki nem akar alol deszka hatul lec lenni es az szerintem mindenkinek a sajat dolga hogy fogyozik-e vagy sem sikeres vagy sem..
Es ha nem tetszik valami akkor nem kell ranezni az olyan lanyokra ennyi nincs kobe vesve hogy neked kutya kotelesseged lajuk nezni nem a te eleted es az egy dolog hogy talalkoztal 2 vagy 3 olyan emberrel aki panaszkodott de attol meg NEM mindenki panaszkodik es ha panaszkodik is valaki nem hiszem hogy neked sok kozod lenne hozza..
2016. nov. 22. 19:20
2016. nov. 22. 19:22
#14 ha valaki nem dagadt az nem azt jelenti h elől deszka hátul léc! Képzeld vannak olyanok akik nem dagadtak (ami ha ezt állítod akk neked ők tetszenek) és van rajtuk egy kis zsír és azok szépek, formásak, de ismétlem NEM dagadtak! És nem vagyok nyápic h nem jönnek be nekem a dagadt lányok. Hogy is jönnének be mikor nem is vagyok fiú?? És nem 2-3 emberrel találkoztam már, aki ilyen. Képzeld nekem nem csak 10 ismerősöm van összesen, ha ezt fel tudod fogni... És nem bámulok az utcán embereket, nem is erről van szó. És igen magánügy h vki fogyózik-e de akkor ha nem bírja ki (és megint ugyanaz a téma) akkor ne panaszkodjon!! Ne legyen minden negyedik mondata az h milyen dagadt. És igen, talán én jobban tudom.
2016. nov. 22. 19:46
Nem vagyok lezbi szoval nem jon be semmilyen lany..
Ha nem 10 ismerosod van akkor 30 az nem valtoztat azon hogy szerintem neked nincs fogalmad a dolgokrol es nagyon elvagy tevedve..
2016. nov. 22. 19:52
Basszus, te tudsz rólam bármit is? Nem? Akkor csendbe maradhátnál... És nem 30 ismerősöm van, attól még h neked nincs több, de mindegy.
2016. nov. 22. 19:59
Es te rolam? Hat ahhoz a 30 ismeroshoz rakj meg 2 nullat ha bar az is lehet hogy az is nehezseget okoz.. Hany eves vagy 15?
2016. nov. 22. 20:02
Nem, de nincs sok közöd hozzá. És lehet hogy nem tudok rólad semmit, de nem is érdekelne, inkább örülök hogy nem ismerlek, ez számomra csak hasznos dolog...
2016. nov. 22. 20:09
Kapcsolódó kérdések: