Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Évek óta tetszik egy lány és...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Évek óta tetszik egy lány és nem vagyok vmi szép, de annyira csúnya sem. Egy suliba járunk. Hogyan tudathatnám vele hogy tetszik?

Figyelt kérdés
2016. okt. 4. 18:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Vagy adj neki nem félreérthető jeleket vagy, ami még egyszerűbb mondd el neki ;)
2016. okt. 4. 18:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Mosolyogj rá, legyél vele figyelmes és beszélgess vele. Rá fogsz jönni ha te is tetszel neki. Ha igen. Hívd el valoha és mondd meg neki többet szeretnél mint barátság. Nem csak a külső számít hanem a belső is nagyon fontos. Nem csak a külsőd alapján fog dönteni.
2016. okt. 4. 18:51
 3/7 A kérdező kommentje:
köszi a tanácsot!
2016. okt. 4. 19:38
 4/7 Are You Scorpio ***** válasza:
80%
hivjad el egy szadomazo- vagy szerepjatekra :$ pl egy kikotozos eroszaktevosre :-)
2016. okt. 9. 06:57
 5/7 anonim válasza:
100%
Csak bátran! Nem ciki az. Minél tovább tétovázol, annál nehezebb lesz odamenni hozzá.
2016. okt. 9. 07:47
 6/7 nagyszalonta válasza:
Én már öreg ember vagyok, de tanácsot adni bizony tudok : minden elhalasztott lehetöség életed végéig sajnálatos marad, mert sohasem tér vissza. Ne tétovázz, mond meg a lánynak, hogy tetszik. Minél többen hallják, annál jobb. Csak bátran, nem kell szégyenkedni. Bár a helyedben lennék !
2016. okt. 10. 12:18
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat
2016. okt. 10. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!