Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy csúnya lány? Fiúk, mi az ami titeket kiábrándít egy lányból, és ami miatt nem jönnétek vele össze.
Figyelt kérdés
Szerintetek milyen egy csúnya lány? Mitől lehet egy lány csúnya ? 17/L2016. nov. 22. 18:17
31/35 anonim válasza:
Hat en magasrol lesz_rom hogy neked milye stilusod van...de majd egyszer ha beveri valaki a szadat akkor ne csodalkozz hogy miert kaptad..mert nem hiszem hogy ezt barki is eltudja viselni hosszu tavon..
32/35 anonim válasza:
Te beszélsz??? Am nem fogják beverni a számat... Meg tudom védeni magam. ;)
33/35 anonim válasza:
Azt gondoltam :D mindenki tudja hivni apucit :D
34/35 anonim válasza:
Képzeld el nem. Vannak akik tudnak verekedni, vagy küzdősportot űznek. Attól h te nem tudod megvédeni magad, attól én még meg tudom. ;)
35/35 anonim válasza:
Ez egy eléggé furán megfogalmazott kérdés, de ez egyértelműen ízlés kérdése. De leginkább az ápolatlanságnál kezdődik. SZerintem ebbe nem feltétlenül kell belesorolni a túlsúlyosokat vagy a ducibbakat. Egyébként pedig elfogadás kérdése. (lány voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!