Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket zavar, ha egy lány fiús?
Figyelt kérdés
Öltözködésem,stillem is olyan,viselkedésem is.Nálam a kényelem a fontos a ruhákban is,nem öltözök fel úgy,mint egy igazi lány.Nem sminkelem össze magam,soha nem is fogom.Általában xbox-ozok,youtube-on nézem a sok balfszt.Nem megyek soha sehova,itthon fekszek+kajálok ameddig csak tehetem.Nem volt még soha pasim (lehet emiatt),van rajtam súlyfelesleg,max 15 kg.Így érzem jól magam,suliba legalább nem mernek b .szogatni.De azért nem vagyok egy nagydarab állat...Csúnya is vagyok,ami szintén hátrány.De sok osztálytársamnak van pasija (valaki már szűztelenítésen is átesett).Persze én nem akarok lefeküdni senkivel,még pár évig.Emiatt sokan ,,prűdnek" mondanak,de nem nagyon érdekel ribik és kangörcsösök véleménye.Nekem nem tudom miért nincs senkim,valaki ronda az osztályból és még neki is van valakije.Ezért gondoltam,hogy talán az-e a gond amit írtam...2016. nov. 24. 23:36
31/31 anonim válasza:
Rövid távon szar kedved lesz tőle, de hosszútávon meg iszonyatos önbizalomnövekedést fog majd okozni az, hogy látod a tükörben, hogy jobban nézel ki, szebb vagy, nőiesebb, és egyből jobb érzéssel fogok felvenni azokat a ruhákat még ha nem is a legkényelmesebbek. Általánosban full olyan voltam mint te, legszivesebben pizsamában menten volna iskolába mert minden más kényelmetlen volt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!