Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, titeket zavar, ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, titeket zavar, ha egy lány fiús?

Figyelt kérdés
Öltözködésem,stillem is olyan,viselkedésem is.Nálam a kényelem a fontos a ruhákban is,nem öltözök fel úgy,mint egy igazi lány.Nem sminkelem össze magam,soha nem is fogom.Általában xbox-ozok,youtube-on nézem a sok balfszt.Nem megyek soha sehova,itthon fekszek+kajálok ameddig csak tehetem.Nem volt még soha pasim (lehet emiatt),van rajtam súlyfelesleg,max 15 kg.Így érzem jól magam,suliba legalább nem mernek b .szogatni.De azért nem vagyok egy nagydarab állat...Csúnya is vagyok,ami szintén hátrány.De sok osztálytársamnak van pasija (valaki már szűztelenítésen is átesett).Persze én nem akarok lefeküdni senkivel,még pár évig.Emiatt sokan ,,prűdnek" mondanak,de nem nagyon érdekel ribik és kangörcsösök véleménye.Nekem nem tudom miért nincs senkim,valaki ronda az osztályból és még neki is van valakije.Ezért gondoltam,hogy talán az-e a gond amit írtam...
2016. nov. 24. 23:36
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

nos, leszögezném hogy ez amit te itt leírtál, és később ahogy fogalmaztál nincs teljesen szinkronban ... azt írtad "nőietlenség" ... ami fennáll az inkább lustaság, tohonyaság és igénytelenség masszív keveréke.

ne érts félre, nem megbántani szeretnélek csak egy kicsit más megvilágításba helyezni a sztorit ...

az hogy egész nap a négy fal között seggelsz, xboxozol, youtubozol, meg növeszted a valagad, az sem nőnek, sem férfinak nem vált még soha előnyére - pláne nem tette vonzóvá (már ha ugye a kérdése erre vonatkozik, hogy miért nem vonzódnak hozzád).

a súlyfelesleg olyan dolog, ami ha téged nem zavar, akkor nincs gond vele (egy darabig nyilván), de az is ebből az életmódból és szemléletből adódhat a leginkább, és még elég fiatal vagy, úgyhogy súlyosabb lesz a helyzet (szó szerint :D) ha így folytatod ez is tuti ...

a smink, öltözködés pedig megint nem olyan dolog, amit nem lehet nélkülözni, egy nő alapvetően akkor csinos, nőies, ha megtalálja azt a stílust ami hozzá a legjobban passzol ... ha ez minimális smink, és kényelmes öltözék hát legyen ... láttam már gyönyörű szép lányt, nagyon természetesen, sportos ruhában, és ocsmány tramplit is magassarkúban és 6 centi alapozóval ... mindenesetre tény, hogy a nőiességedet egy egy szép ruha, jó haj, vagy smink jobban ki tudja emelni, ezért is használják többnyire.

amit leírtál, leginkább egy ilyen magányos, bunkó, kocka, lompos csaj, akinek még mind ettől független lehet kapcsolata, egy ugyan ilyen fiú formájában ... van bőven, lehet válogatni, ő is azért lesz veled, mert hogy jobb nem jut, nem a személyiséged miatt, mert bár lehet azt gondolod, hogy ettől vagy egyedi, vagy lázadó, de azért összességében nagyon nem jó irány amit csinálsz ...

és még mielőtt félreérted, nem az a baj, hogy nem követed minden héten az aktuális divatot, nem r\\banckodsz ennyi idősen, nem diszkózol és pasizol, és kondizol minden délután ....

2016. nov. 25. 00:17
 12/31 anonim ***** válasza:
Amég nem izé lóg a lába közt addig nem :'D
2016. nov. 25. 05:50
 13/31 A kérdező kommentje:
11# oké,vágom. :)
2016. nov. 25. 06:36
 14/31 anonim ***** válasza:
Ahogy olvasgattam itt a válaszaidat is, szerintem leginkább a stílusodon kéne változtatni, a külsőd itt csak másodlagos. Őszintén szólva, biztos nem tűrnék meg magam mellett egy ilyen stílusú lányt:/ nem beszólni akarok, csak szerintem a hozzáálásod nem megfelelő, tudod, hogy nem jó amit csinálsz, de leszarod, mert ez neked kényelmes és megszokott, ilyen hozzáállással ne várj csodára..
2016. nov. 25. 07:42
 15/31 anonim ***** válasza:
undorito stilus nem is lessz senkid soha
2016. nov. 25. 09:56
 16/31 A kérdező kommentje:
15# Igazából nem nagyon akarok magam mellé senkit.Persze jó lenne,ha lenne valakim,de nekem fontosabb a kényelem.Szóval,ha van akkor örülök neki,ha nincs akkor meg elvagyok én egymagam is. :D
2016. nov. 25. 13:40
 17/31 anonim ***** válasza:
Ha neked Ennyire nem kell senki, akkor miért írtad a kérdést? Nem azért mert változtatni akarsz?
2016. nov. 25. 14:11
 18/31 A kérdező kommentje:
17# Nem arról van szó,hogy nem kell senki,csak nekem nem éri meg megváltoznom.Az nem én lennék...Nekem meg mindegy,hogy van-e vagy nincs pasim,csak kíváncsi voltam mások véleményére.
2016. nov. 25. 14:13
 19/31 anonim ***** válasza:
Értelek, ne aggódj nem kellesz változtatnod, mert szerintem egy jódarabig nem lesz senki..
2016. nov. 25. 14:31
 20/31 A kérdező kommentje:
oké :D
2016. nov. 25. 14:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!