Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mit szeretek ha egy lány, hogy viselkedik veletek és mi az ami zavar?
Figyelt kérdés
2016. szept. 19. 17:23
1/9 anonim válasza:
Ez egy kicsit értelmetlenül van megfogalmazva de mindegy:D
hogy mit szeretek hogy kedves
hogy mit nem amikor kétszinű és bunkó okoskodó XD
2/9 anonim válasza:
Szeretem ha oda jön hozzám beszélgetni vagy rámbír azt utálom ha egyfolytába írogat és nem hagy szóhoz jutni
4/9 anonim válasza:
kezdeményezen és legyen önmaga
5/9 anonim válasza:
Amit csinált a barátnőm régen: Nagyon szeretett és fontos voltam neki és nagyon éreztette,hogy szeret.
Amit nem szeretek,az amit csinál most..Érzem,hogy már nem szeret,már nem vagyok fontos neki és nem is próbálja éreztetni,hogy szeret egy kicsit sem.
6/9 anonim válasza:
Szeretem ha kicsit csalfa,de kedves és nem hjzelgő.Nem taktikázik,nem túrkál az agyamban,nem kíváncsiskodik fölöslegesen,ne legyen steril,az zavar és ha játszodja az érzékenyt,na aztán arra kivagyok...
7/9 Are You Scorpio válasza:
ha cukin leterdel a cipomre es becsusztatja a szajaba :-)
8/9 anonim válasza:
Szeretem, ha legalább fogalmazni tud, ha már hülye kérdéseket tesz fel.
9/9 anonim válasza:
utálom ha sokat jár a szájuk fontos hogy tudják hol a helyük
meg szeretjük ha a köldökünket simogatják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!