Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk titeket zavar ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk titeket zavar ha egy lány hasán nagyobb és domború heg van?

Figyelt kérdés

Azonkívűl, arcra, meg alakra tetszik sok embernek.

Csak szégyeli ha esetleg lesz vmikor egy barátja és a későbbiekben muszáj lesz megmutatni.

18/L leszek

2016. aug. 20. 17:31
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem zavar. Nekem is van az arcomon egy heg.
2016. aug. 20. 17:32
 2/9 A kérdező kommentje:
Vékony és keloidosodott, plasztikázva lesz, de addig is rossz :(
2016. aug. 20. 17:33
 3/9 2-es vagyok ***** válasza:
100%

Senkit nem zavarna egy ilyen heg :)

Hidd el, hogyha megszeretsz valakit annyira, hogy mutogasd neki a hasad(vagy bármi mást amit takar a ruha) akkor nem a hibáid érdeklik, hanem az igéző szemed, a magas intellektusod, vagy bármi ami miatt megkedvekt :P

2016. aug. 20. 17:36
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez olyan mint hogy,nekem van egy lány ismerősöm ,neki a két szemöldöke között van egy heg ,mert kiskorában megtámadta egy kakas.

akkor most ezért szakítani fog vele a barátja?

hát nem. :)

2016. aug. 20. 17:42
 5/9 anonim ***** válasza:

Annyi ilyen kérdés van itt. Az zavarja a fiúkat ha heg van a térdemen? Zavarja őket ha van egy kék folt a combomon? Zavarja őket ha a lány hasán van egy domború vékony heg?

A fiúk 99%-a magasról leszarja, elhiheted. Ha nem fogsz nekik tetszeni akkor az nem a heg miatt lesz, azt garantálhatom. Nekem még tetszene is ha a barátnőmön lenne egy, az ilyen kis dolgok tesznek egyedivé.

2016. aug. 20. 18:29
 6/9 anonim ***** válasza:
Ahogy az előbbiek is mondták, nem a hasadon lévő heget fogják először a fiúk látni. Ha már eljutsz egy fiúval odáig, hogy megmutasd a hasad, fittyet se fog rá vetni, lesz jobb dolga is :)
2016. aug. 20. 23:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de ezen a "kiskorában megtámadta egy KAKAS xD" ezen besírtam.. :DD sorry
2016. aug. 21. 15:58
 8/9 A kérdező kommentje:

XD kicsit fura.

Hát ha igaz nagyon sajnálom őt.

2016. aug. 21. 23:52
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! <3
2016. aug. 22. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!