Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki első találkozáskor már rámenős, akkor az később nagyobb eséllyel csal meg?
Figyelt kérdés
Mivel alig ismer még engem, és már rámenős, akkor máskor más idegen srácokra is ilyen rámenős lesz, vagy ez több dologtól is függ?2016. febr. 23. 20:26
1/4 anonim válasza:
Azért döbbenet, hogy egyre többektől hallom ezt a fajta eszmefuttatást. Mennyi idősek vagytok ?
Csomóan mondják ( nyilván alig ismerik a másikat ), hogy jajj csak meg ne csaljon, meg, hogy megcsalt 15 évesen az exem. Így csal, úgy csal. Semmi se fontos, minden elveszti az alapvető értéket manapság. Érdekesek vagytok ti gyerekek. Nem akarnék gyerek lenni újra.
2/4 anonim válasza:
exemet egy buliba ismertem meg. nyilván rámenős volt :D ahogy megismertem akkor este smároltunk is, meg eléggé beindultunk egymásra. de utána mikor találkoztunk kb hozzám se mert érni. :D
pedig első találkozásnál nagyon is rámenős volt.
3/4 anonim válasza:
2. vagyok amúgy engem megcsalt :D bár ez nem törvényszerű de nálam pont így sült el hogy meg is lettem csalva. meg velem is csalt valakit
4/4 A kérdező kommentje:
1#
k
2016. febr. 23. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!