Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Duci lányok! El tudnátok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Duci lányok! El tudnátok képzelni nem duci fiúval, vagy azt szeretitek ha a fiú nagyobb nálatok?

Figyelt kérdés
nekem a duci lányok jönnek be, de én nem vagyok az. 21F

2015. okt. 14. 13:15
 1/10 anonim ***** válasza:
nem hinném h a sörhas bejönn a csajoknak ugyhogy valoszinüleg eltudnák képzelni
2015. okt. 14. 13:44
 2/10 A kérdező kommentje:
" Duci lányok."
2015. okt. 14. 13:49
 3/10 anonim ***** válasza:
de most szerinted melyik jönn be a csajoknak? [link] [link]
2015. okt. 14. 14:06
 4/10 anonim ***** válasza:
En mar a duci kategoriat surolom, es a ferjem nagyon vekony. Mindig is a vekony/normal alkatu ffiak tetszettek, sosem a duci/kover fiuk.
2015. okt. 14. 14:09
 5/10 anonim válasza:

nekem egyáltalán nem jönnek be a nagyobb darab fiúk :)

inkább az izmosabb, vékony fiúk a zsánereim

21L

2015. okt. 15. 12:24
 6/10 anonim ***** válasza:
27%
úgy bírom az olyan lányokat akik baromi kövérek de nem jön be nekik senki csak a tökéletes izomkolosszusok, viszont ha rájuk nézel elhányod magad. Egyáltalán miből gondolják hgoy az izomkolosszusok is ugyanúgy éreznek?
2015. okt. 15. 19:47
 7/10 anonim válasza:
Én jobb szeretem ha a pasin is vannak plussz kilók, kevésbé érzem magam feszéjezve.
2015. okt. 17. 16:05
 8/10 anonim válasza:
Én 38/40es méretet hordok, kézizek, szoval kicsit kínos lenne ha izmosabb lennék a fiumnál...szoval nekem fontos h magasabb legyen nálam és ne éppen egy ropi
2015. nov. 8. 16:22
 9/10 anonim ***** válasza:
El tudnám képzelni, de az zavarna, ha a fiú alacsonyabb nálam.
2015. dec. 31. 08:27
 10/10 anonim ***** válasza:
Azért ne legyen csontsovány és akkor talán szóba jöhet
2016. febr. 21. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!