Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Aki papíron (magasságához...

Aki papíron (magasságához képest) nagyobb súlyú, az már nem is lehet csinos?

Figyelt kérdés
Lányok, nektek mi a véleményetek erről?

2015. aug. 9. 19:14
 1/10 anonim ***** válasza:
49%
mi az, hogy papíron??! most vagy kövér vagy, vagy nem. lehet csinos a maga módján, attól függ, mennyire 'nagyobb súlyú', de általában vékonyabban mindenki csinosabb.
2015. aug. 9. 19:21
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

https://www.youtube.com/user/LoeyLane

Dehogynem lehet csinos! Nézd meg az Ő csatornáját.

2015. aug. 9. 19:24
 3/10 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy például aki 166 centi és 68 kiló az nem nézhet ki jól?:)
2015. aug. 9. 19:26
 4/10 anonim ***** válasza:
79%
ezt így nehéz megmondani. mert lehet, hogy tök arányosan oszlik el és jól áll neki, sóval ő ilyen töltöttgalamb típus, de lehet, hogy rosszul oszlik el rajta a súly. szerintem ilyen arányokkal még lehet valaki csinos, ha jól öltözik hozzá, de mondjuk az ilyen 90-100 kilós nők már sehogysem csinosak szerintem. szóljatok le, de ez az igazság.
2015. aug. 9. 19:33
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ennyivel amit írsz simán lehet, ha alkatának megfelelően választ ruhát. Egy kövérebb, 80-90 kilós nő is lehet elegáns/csinos, max a többségnek nem lesz vonzó. De van aki arra bukik.
2015. aug. 9. 19:40
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Hogyne lehetne már csinos? :D Ha valaki csinos,azt arra mondom,hogy ízlésesen öltözik,adott helynek megfelelően.

Ha valaki csinosan öltözik,és ehhez megvan a jó külső is,az jól néz ki.

Szóval csinos mindenképpen lehetsz,ha 50 kg vagy,ha 120 kg. A jól kinézéshez már egy kicsit több kell,azaz ebben az esetben pont kevesebb,de te így adatok alapján bőven jól nézel ki,és bejössz az ellenkező nemnek,szerintem :)

L voltam. :)

2015. aug. 9. 20:00
 7/10 anonim ***** válasza:
Turkálókban vásárolok, és rendszerint magamban puffogok, hogy miért csak a nagydarab nők öltözhetnek csinosan? :D (Amelyik darab nekem tetszik, az vagy L-es, vagy nagyobb)
2015. aug. 10. 09:36
 8/10 anonim ***** válasza:

Korábbi hasonló kérdés alá már linkeltem.

170 centi vagyok és 67 kiló.

[link]

Szerintem csinos vagyok. :D

2015. aug. 10. 11:56
 9/10 anonim ***** válasza:

#8-as jól néz ki.

Kérdező, te pedig ne a papírt nézd, hanem a tükröt. Tény, hogy vannak fiúk, akik a ropikat szeretik, de nekem mondjuk bejön, ha nem olyan vékony a lány.

2015. aug. 10. 12:09
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Elmondom őszintén, csinosnak érzem magam. Csak furcsa, hogy amikor látatlanban megkérdezik hány centi és kiló vagyok azt mondják kéne egy kicsit fogynom.
2015. aug. 11. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!