Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy csinos nőnek, ha kiderül,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csinos nőnek, ha kiderül, hogy nagyobb a vártnál és lóg a szeméremajka elhagyod csalódottan?

Figyelt kérdés
Elég gyakori jelenség, hogy a rendkívül csinos nőnek nem valami szép a p.ncijuk.

2015. máj. 22. 10:25
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
és az miért baj? inkább még csúnyábbá teszem ;)
2015. máj. 22. 10:26
 2/29 A kérdező kommentje:

Ilyennel találkoztam és nagyon nem tetszett:

[link]

2015. máj. 22. 10:27
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom ki hogy van vele, de szerintem ha egy punci egeszseges akkor nem lehet csunya.Foleg ne hatarozza mar meg a hozzaallasomat egy emberi lenyhez
2015. máj. 22. 10:28
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
Az nem lehet, hogy egy csöppet felszínes vagy? :)
2015. máj. 22. 10:36
 5/29 A kérdező kommentje:

Miért lennék felszínes, hogyha taszít a kinézete és undorodom tőle? Ne más mondja meg, hogy nekem mi tetszik!

[link]

2015. máj. 22. 10:42
 6/29 anonim ***** válasza:
36%
Egy csinos nő ne akadjon azért mert lóg a szemérem ajka. Nekem nagyon tetszik. hogy nagy egy nő szemérem ajka. Én is volt hogy húztam szét egy nőnek nyúlt is rendesen akkora volt. De ettől még nagyon jó volt betenni neki. Az ajkai finoman puhán ölelték körbe a farkam. Jó volt látni ahogy a nagy szemérem ajkain, hogy csöpög a nedve ahogy felizgul. Ne szégyellje egy nő sem. Én úgy érzem viszonylag jó kinézetű férfi vagyok. Nagy vállak kicsi csípő. Nagy a karom a mellem. Azért úgy férfiasnak érzem magam. A farkam sem kicsi. De a zacskóm is nagy vagy nyúlt. Más férfinak még nagyobb farka kisebb zacskóval. Én ezt rettentően szégyelltem ha nő láthatta. Aztán jött a barátnőm. Imádja a golyóimat és nagy zacskómat. Persze leborotválom. Volt, hogy mind a két golyómat begyömöszölte a szájába és úgy szopogatta. Isteni érzés volt. Mondta is : ha nem lenne így megnyúlva a zacskód akkor ezt nem tudnám csinálni neked. Megnyugodtam. Tetszhet az én férfiasságom is a nőknek. jó érzés, hogy ekkora csomagom van a gatyámban.
2015. máj. 22. 10:47
 7/29 anonim ***** válasza:

Szerintem nem undorodsz tőle, mivel még nem kerültél közel egy puncihoz sem! Ha próbáltad volna nem írnál ilyen baromságokat!!

Nem undorodom, sőtt!szeretem.

29/F

2015. máj. 22. 10:48
 8/29 anonim ***** válasza:
18%
Klasszak a csajok a cikkben!
2015. máj. 22. 10:48
 9/29 anonim ***** válasza:
94%

Ez nagyon sértő az olyan lányokra mint én (akinek ilyen van)

Nem tehetünk róla, a belső értékeink attólmég lehetnek jók!

2015. máj. 22. 10:50
 10/29 A kérdező kommentje:

Nem sértegetni akarok.

Azon gondolkodtam, hogy a természet valahogy így kompenzál. Sok átlagos kinézetű nőnek viszont csodás kinézetű puncija van.

2015. máj. 22. 10:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!