Melyik ismertebb ruhaüzletben találok nagyobb méretű farmer rövidnadrágokat (lehetőleg kb kedvező árú is legyen)?
Bershka, Stradivarius, stb.. annyira tetszenek, csak pont 1 mérettel nagyobb kellene mindig :) szóval ilyen 44-es, néhanéha 46-os méret kellene, és úgymond "divatosabb" is legyen, pl ilyesmi:
valami ilyesmi :) Zaraban láttam még nagyon szépeket, csak amelyik stimmelt méretre is, az jelen pillanatban túl sok volt nekem, nem engedhetem meg magamnak :)
tudom, fogyni kellene, stb, de attól még gyorsan jön a nyár és kellene valami.. :)
C&A-ra, Takkora is gondoltam, de oda még nem volt alkalmam elmenni. esetleg tippek? :)
h&m-ben is szoktak lenni, én 40-es méret vagyok, egyik barátnő 44-46, ő is ott szokott venni. nagyon sok a kis méret, át kell túrni őket rendesen. : D meg érdemes több üzletben is megnézni.
szerintem a c&a, takko is árul nagyobb méretet.
Ilyen rövidet szeretnél?
44-46-os mérettel? Biztos???
Szerintem nem ez lenne számodra a legelőnyösebb viselet.
azok viszont rondák.
ha nem tapad a fenékre, hanem laza, akkor szerintem nics gond vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!