Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket mennyire zavar, ha egy lány ennyi idősen még nem is csókolózott senkivel?
18 évesen.
De ez a lány teljesen normálisan néz ki,helyén van az esze is,szóval rendben van SZINTE minden tekintetben-nyilván ő is birtokol hibákat-.
Viszont baromi szerencsétlen,konkrétan mindenben bevonzza a balszerencsét az életébe:a párkeresésbe is.
Szóval a lényeg hogy ilyen feltételek mellett meg úgy egyáltalán. Mennyire lenne taszító 18 éves korban ilyen szintű tapasztalatlanság?
Ez eddig azért megnyugtató:D
De várom a további válaszokat is :)
Nem zavarna.
És ha ez vigasztal, 18 éves fiúként még soha nem volt barátnőm, nem is csókolóztam. Még óvodás szintű barátnőm se volt.
Nope, szerintem idővel azért közös nevezőre tudnánk jutni a kérdésben, meg mint előttem is írták, ez olyan, mint a mell - ha eljuttok odaáig, és zavarja, akkor még az a jobbik eset, hogy otthagyott és kíválóan jártál! ;)
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!