Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van 1 lány osztálytársam, aki egész helyes, csak van valami ami zavar?
Nem tudok szépen fogalmazni , az a probléma,hogy picit fura szaga van . Eddig nem tűnt fel ,de mostanában amikor néha beszélgetűnk,akkor mindig érzem .És tuti hogy ő , mert már többször előfordult,amikor ő ott van. Nem tudom mihez hasonlítani mert nem izzadságszag, csak nekem olyan kellemetlen ,erős..
Mitől lehet?
Nem tudom , egyáltalán nem tartom őt igénytelennek. Ház hogy lehet büdös? :O Kivan szellőztezve azt nem az ..,ruhákon pedig csak érezné nem..
Még mástól nem kérdeztem, hogyők is érzik-e, mert picit gáznak tartaom felhozni őt meg pláne nem akrnám kellemtlen helyzetbe hozni
18 évesek. Illatszerről nem tudok,nem hiszem hogy lenne olyan cég ami ilyen ganét gyárt:D Biztos nem izzadság,nem tudom igazából leírni,csak nekem ilyen kellemetlen...,annyit tudok hogy macskája van csak
Szerintetek megkérdezzem egyik haveromat, hogy ő is érzi ?XDD amúgy tuti nem képzelem be. De nem akarom csajt se kellemtlen helyzetbe hozni ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!