Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket zavar ha egy lány "fiús"? Barát vagy mint egy lehetséges barátnőként tekintetek rá?
Figyelt kérdés
Ha az éreklődési köre kűzdősportok( vagy más fiús sportok), néhán fegyver, rock, mocik, kocsik és ha kiáll magáért akárkivel szemben. Vagy ha egy fiú durván kötekedik ő meg visszaadja neki. Szóval kicsit fiús. Az ilyen lányokban inkább a barátot vagy egy csajt láttok?2015. nov. 21. 20:52
1/4 eznemlényeges válasza:
Hát, pl. én is ilyen vagyok csak fiúban, szóval nekem szerintem bejönnél. Szóval csajt, de közben barátot is :)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor ez nm zavaró?
2015. nov. 21. 21:20
3/4 anonim válasza:
Szerintem a lehető legjobb kombináció, ha a szerelmed egyben az egyik legjobb barátos is. Én is fiúsabb lány vagyok, a barátomat nem zavarja, sőt;D 18l
4/4 anonim válasza:
Nekem személy szerint pont az ilyen lányok tetszenek. :) De egyébként szerintem személyiségfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!