Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, titeket zavar, ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, titeket zavar, ha egy lány fiús?

Figyelt kérdés
Öltözködésem,stillem is olyan,viselkedésem is.Nálam a kényelem a fontos a ruhákban is,nem öltözök fel úgy,mint egy igazi lány.Nem sminkelem össze magam,soha nem is fogom.Általában xbox-ozok,youtube-on nézem a sok balfszt.Nem megyek soha sehova,itthon fekszek+kajálok ameddig csak tehetem.Nem volt még soha pasim (lehet emiatt),van rajtam súlyfelesleg,max 15 kg.Így érzem jól magam,suliba legalább nem mernek b .szogatni.De azért nem vagyok egy nagydarab állat...Csúnya is vagyok,ami szintén hátrány.De sok osztálytársamnak van pasija (valaki már szűztelenítésen is átesett).Persze én nem akarok lefeküdni senkivel,még pár évig.Emiatt sokan ,,prűdnek" mondanak,de nem nagyon érdekel ribik és kangörcsösök véleménye.Nekem nem tudom miért nincs senkim,valaki ronda az osztályból és még neki is van valakije.Ezért gondoltam,hogy talán az-e a gond amit írtam...
2016. nov. 24. 23:36
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Ilyen hozzállással nem is lesz.Majd kinövöd remélhetőleg.Pár év múlva viszont már sanszos, hogy vágyni fogsz egy társ iránt.Egyáltalán nem egészséges a nem törődömség, az igénytelenség, a 4 fal közt roh@dás és az, hogy nincsenek barátaid.Barátokat meg nem nehéz szerezni, de ahhoz tenni is kell.Ha meg véleményeket kértél, megfogadhatnád a tanácsokat vagy legalább alaposan elgondolkodhatnál rajta.Továbbra is fenntartom az ajánlatomat, hogy ha segítség kell, írj!
2016. nov. 25. 15:57
 22/31 A kérdező kommentje:
21# Milyen igénytelenség? Fürdök,fogat mosok,nem cigizek...Nem akarom és nem is fogom kinőni,mert 15 vagyok,ilyenkor már nem változik sokat a ember.Főleg,hogy mindig is így gondolkodtam és amikor gyerekkoromban farmert adtak rám,sírva téptem le magamról :D Ez egy ilyen agybajom,csak a melegítőt hordom szívesen.
2016. nov. 25. 17:07
 23/31 anonim ***** válasza:
22. én szerettem a farmert de midig lecsuszott rólam majd úgy 14 évesen rájöttem hogy az övet hogy kell rendesen használni xD
2016. nov. 25. 17:31
 24/31 A kérdező kommentje:
23# Nekem nincsenek ilyen gondjaim :D
2016. nov. 25. 18:50
 25/31 anonim ***** válasza:
15-éves vagy és azt hiszed már nem fogsz változni? Ne nevettes kérlek!
2016. nov. 25. 19:22
 26/31 anonim válasza:
Jó arcnak tűnsz az írásod alapján viszont meglep, hogy RTM-et meg AK26-ot hallgatsz :O mint haver talán el tudnálak képzelni, de ha szeretnél a későbbiekben pasit mindenképp változtatnod kell néhány dolgon különben két lehetőséget látok előtted, vagy összejössz egy hasonló fiúval(ami azért lesz nehéz mert az olyan fiúk, mint te önbizalomhiányban szenvednek és sosem kezdeményeznének egy lánynál sem) vagy pedig előbb-utóbb bepókhálósodik ott lent :D
2016. nov. 25. 20:44
 27/31 A kérdező kommentje:
26# Engem nem érdekel a szex :D Vagyis csak nézni szoktam (képernyőn keresztül,nem élőben),de nem érzek rá késztetést.
2016. nov. 25. 20:57
 28/31 anonim ***** válasza:
15 éves vagy, majd fog érdekelni.
2016. nov. 25. 20:58
 29/31 anonim ***** válasza:
Pont hogy most fogsz a legtobbet valtozni. En akkoriban 2 ev alatt tobbet valtoztam mint az azelotti 15 evben. Amugy valszeg ha rendesen oltozkodnel, lefogynal meg sminkelned magad kicsit, a fiuk legnagyobb reszet barmikor megkaphatnad mert kulonlegesseg es belsoleg fius, de kulsoleg noies lany. En a helyedben mar most kezdenek magammal valamit mert meg fogod banni ha majd evek mulva kezded el, mikor mar tenyleg nagyon vagysz valakire. Tapasztalatbol mondom.
2016. nov. 25. 23:50
 30/31 A kérdező kommentje:
Én is ezt mondanám,de ti nem tudjátok mennyire rosszul vagyok a ruháktól...Emiatt is pszichológushoz visznek a szüleim már 10 éve.Ha rám adnak valami nőiesebb,kényelmetlenebb ruhát,már hányingerem van és sz.r kedvem egész nap.
2016. nov. 26. 05:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!