Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem nem jön össze sosem?
Hiába próbálkozok, eddig egy olyan srácot se találtam a környezetemben, akinél tényleg lett volna esélyem, és be is jön. Ezen az oldalon próbálok még ismerkedni, de mindenki olyan messze van :(
Én az ország déli részén lakok, és akikkel eddig beszéltem, mind budapestiek voltak :(
15/L
Én is hasonló helyzetben vagyok, bár gondolom ez nem nyugtat, de nem vagy egyedül :/. Nekem az a legrosszabb, hogy körülöttem mindenki boldog kapcsolatban él, én meg sokszor olyan feleslegesnek érzem magam :/ Amúgy vicces, hogy azok az emberek, akik így vannak, mint mi alig vagy soha nem találkoznak csak itt gyakorin :D
20/L
Én is így vagyok evvel.
Az a nevetséges ha 19 éves vagy és eddig semmilyen kapcsolatod se volt az ellentétes nemmel.
Annál tényleg nincs rosszabb mikor körülötted mindenki boldog kapcsolatban él, te meg egész életedben egyedül voltál.
Akkor meg kellene beszélni 1 találkozót. :D
Nyugi...
Ráérsz még bőőőőven. :D
De ha vigasztal akkor velem is ugyan ez a helyzet. :(
Csak én tényleg déli vagyok. (Baja)
18/F
Pék Bácsi (#15)!
Mi az, hogy te tényleg déli vagy?Miért, én nem?Mintha meghazudtolnál, amiért úgy írtam alá, hogy déli srác.
Azt úgy értettem, hogy a "DÉL" meghatározáson belül eléggé lent vagyok.
Max ilyen Hercegszántó, Mohács, Dávod, Gara, ami lejjebb van.
Esküszöm lelkitársak vagyunk ebben. Velem is ugyan ez a helyzet. Csak én a Dunántúlon élek.:))
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!