Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jön össze sosem egy randi nekem?
Úgy érzem nincs sok fiú barátom, ezért is nagyon nehéz pasiznom, ismerkednek... Érdekes, hogy mindig megnéznek az utcán, gondolom a ruháim miatt, meg azért mert mindig magassarkút hordok a 170 centim ellenére, de mindig csak facebookon találnak meg a pasik, és akkor is kiderül a beszélgetések során hogy nem normálisak, drogosok, egoisták vagy csak "arra" kellenék és sosem jutunk el a találkozásig, miért?:c Most én csinálok valamit rosszul? Nem mondanám magamat rondának, de nem is vagyok gyönyörű..
16/L
Általában facebookon amikor megkérdezi valaki hogy szeretnék e ismerkedni, utána egyből azzal kezdi, hogy nagyon csini vagyok, jók a képeim... akkor csak nem vagyok ronda..
és sokat foglalkozom magammal úgyhogy én sem gondolom így:/
Szerintem semmit nem csinálsz rosszul.
Nem tehetsz róla, hogy ilyeneket fogsz ki.
jó az a facebook ilyen célokra,csak az állatoknak nem kell visszaírni:D
kb ugyanez van velem is(csak fordítva xd),mindig 13éves,dagadt,buta,stb lányok találnak meg facebookon...17/F
Mi köze van a magassarkúdnak a k.u.rváskodáshoz?
ennek nincs is köze hozzá
én dumálnék veled, nem vagyok se drogos, se egoista, bár felesleges lenne mert mindig magassarkút hordasz és úgy magasabb vagy nálam ami nemigaszán nyerő:D
meg tuti hogy 150km-re laksz legalább, de írhatsz ha gondolod max mondok véleményt a külsődről, ha szerinted ez lehet a problémád forrása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!