Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátommal mindigis volt köztünk valami, de sosem jöttünk össze. Mit tegyek?
A helyzet az,hogy a legjobb fiúbarátommal (15) mindigis volt köztünk valami,ezt mindenki észrevette a társaságból.Másfél éve az megy,hogy egyszer ő érez többet irántam,akkor én nem szeretem,aztán mikor én is úgy érzem,lehetne ebből szerelem,ő vagy "nem szeret" már,vagy talál mást.Volt már,hogy egy ideig nem tudtam,mit szeretnék,ezért nemet mondtam a kérdésére,mikor megkérdezte,hogy meg-e próbáljuk.Rá egy hétre egy lánnyal kezdett beszélgetni,aki tőle 2 évvel idősebb volt.Aztán két hónap után jártak és találkozgattak (kb. 4szer).Én ezalatt az idő alatt rádöbbentem,hogy szeretem,és megpróbálnák vele.Sajnos már késő volt,és még csak nem is nagyon beszélgettűnk,észrevettem hogy másképp közeledik felém.Jött egy fiú,akivel nagy nehezen elfelejtettem,és pár nappal azután hogy összejöttem ezzel a sráccal,közölte,hogy szakított a lánnyal miattam,mert még engem szeret,én pedig makacs voltam és nem akartam otthagyni a barátomat.Végül nyáron megcsalt,így szakítottam vele.Aztán ismét mindketten nyitottunk egymás felé a legjobb barátommal.Sajnos nem sokáig ment ez.Az őszi szünetben alig keresett,alig írt.Egyszer hívtam át én,aztán aznap közölte,hogy még mindig szeret,csak nem találkoztunk valami sokat és ez így elterelődött..Aztán nagyon összevesztünk és letiltottam.4 napig nem keresett,pedig csak messengeren tiltottam le.Smsben sem írt,scn,se instán.Aztán feloldottam,és ráírtam,hogy szeretnék kibékülni.Haragudott rám,én pedig bocsánatot kértem.Rá egy napra megtudtam a legjobb barátnőmtől,hogy egy másik lány tetszik neki.Teljesen kiakadtam,és sírtam,most pedig össze is jöttek.A lány eléggé hasonlít rám,és szörnyen rosszul esik ez az egész.Mit tehetnék?
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!