Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még remény?
14 éves lány vagyok. Mielőtt bárki is azzal jönne hogy ,,fiatal vagyok ráérek még" eleget hallottam köszönöm nem kérek belőle többet.
Nem találok magamnak senkit... Pedig annyira vágynék valakire akiben megbízhatok aki szeret. Egy srácra ki helyes nálam idősebb.
A kinézetemmel nincsen gondom de persze nem vagyok egy világszépség. Adok a kinézetemre mindig. 165cm 55kg kék szem sötétszőke haj.
Tulajdonságaim: határozott makacs megértő kedves néha teljesen feleslegesen felkapom a vizet de aztán lenyugszom.
Szóval szerintetek így lehet esélyem?
Simán találhatsz ilyen tulajdonságokkal bárkit :)
Csak a lényeg hogy ne legyél beképzelt :)
Ha eleg jol nezel ki valaki biztos megdugna, foleg az oregebbek kozul.
A belso tulajdonsagaidra is adhatnal, nem csak a kulsore es akkor talan normalis pasik is erdeklodnenek irantad.
˙4# Én is ezt akartam írni! :P
Amúgy pedig van remény,hogy ne lenne!A felesleges idegeskedésen próbálj meg változtatni,mert az duplán rossz!
Azok utan, hogy ezen az oldalon 13 evesek vannak hosszutavu kapcsolatban, talaljak meg eletuk parjat es terhesek....
Talan azert kapod meg mindenkitol hogy van meg idod fiatal vagy, mert ez az igazsag? :D
Egyebkent abban semmi rossz nincs, ha szeretnel egy baratot, nem vagyok alszent, en is akartam 14 evesen.
Szerintem a legfontosabb ennek ellenre az, hogy magaddal foglalkozz. Mert a te korodban sajnos nehez helyzetben vagy, mivel a 14 eves fiuk nagy resze meg nem all keszen az ilyesmire (ez nem szegyen egyebkent; nem kell sietni). De a 16 evesek meg mar talan kicsit tul sokat is akarnak, ha van tartasod akkor meg ez sem oke.
Ezert azt javaslom, hogy sportolj es ismerkedj, legyel a baratnoiddel ameddig csak lehetsz. Legyel igenyes es nyitott, es lassan de biztosan felkelted a fiuk erdeklodeset :) persze csak ha magadat adod, es nem akarod tulsagosan is; kozhely, de az ilyesmi akkor sose sikerul :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!