Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reménytelennek érzem magam, félek hogy nem lesz senkim. Vajon van remény?
Meséld be magadnak, hogy túl helyes vagy ahhoz, hogy barátnőd legyen.
Am meg nyugi, előbb-utóbb csak lesz valaki! :)
Szia,
sajnos nem tudom a nemed sem az életkorod, így csak körvonalakban tudom elmondani a gondolataim:
Nem fogsz egyedül maradni, mindenkinek van párja a világon.
Talán nem CSAK a suli az egyetlen hely, ahol lehet ismerkedni.
Gondolom, ha komoly kapcsolatot szeretnél, próbálj kimozdulni otthonról. A facebook és a disco a lehető legrosszabb ismerkedési lehetőség.
Nem tudom lokálisan hol laksz, de séta közben parkban, kávézóban, könyvtárban LEHET normális, valamirevaló léányzókat találni.
Diák vagy (gondolom érettségi vagy disszertálás előtt álló )és nem vagy elkésve semmiről. Manapság a párok összejönnek, majd hamar szétmennek, de meg kell tanulni az összetartozás élményfogalmát-ez pedig tapasztalat útján megy.
Járj nyitott szemmel ;)
Muhammad Ali:
A lehetetlen csupán egy nagy szó, amellyel a kis emberek dobálóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változtatásra. A lehetetlen nem tény. Hanem vélemény. A lehetetlen nem kinyilvánítás. Hanem kihívás. A lehetetlen lehetőség. A lehetetlen múló pillanat. A lehetetlen nem létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!