Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Mostmar végleg el vagyok keseredve. 18 éves leszek és még puszit sem kaptam. Már a remény is eltűnt belőlem.
Pár hónap múlva 17 éves leszek és Én még soha életemben nem beszelgettem lannyal.
Mindig csak csodálkozva néztem és figyeltem ahogy az osztalytarsaim beszélgetnek a gyönyörű lányokkal és ezt ők nagyon élvezik.
Én is mindig szerettem volna hogy beszélgessenek velem a lanyok,de sohasem tortent meg.
Mindig is azt vártam hogy kaphassak egy puszit vagy olelest,de sosem tortent még.
Most 17 evesen már odáig jutottam hogy a legkisebb remény is eltünt belőlem hogy barátnőm lesz.
Hogy tereljem el ezt az érzét ami a be nem teljesült nagy vágyam üressége miatt van?
"Mindig is azt vártam hogy kaphassak egy puszit vagy olelest,de sosem tortent még. "
Évezrdek óta ennek az a jól bevált menete, hogy elkezdesz udvarolni annak, aki tetszik. Ha csak magadba roskadva ülsz, akkor max egy lotyó fog a nyakadra akaszkodni, pénzért.
17 évesen azért nem kellene reménytelennek lenni.. Szedd össze magad.
3-as vagyok.
Elírtam, NE NYOMULÓSAN (azt írtam, hogy "de nyomulósan")
Szóval nem nyomulj látványosan, mert az nem hasznos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!