El vagyok keseredve. Tapasztalatok? Van remény?
Sajnos, tényleg nem írtad, hogy voltál-e már orvosnál, vérvételen, hormonvizsgálaton, túlsúlyos vagy-e, esetleg pcos beteg.
A letapadt petevezetők megnyithatók, a ciklust be lehet állítani, a peteérést meg lehet hozni.
Nekem pcos-om van, két és fél év után jött össze a babánk, most már 10+6 hetes terhes vagyok. (Ebben már volt egy méhen kívüli terhességem, 2 év után jött össze, utána fél év pihenés a gyógyszerek miatt, amikor újra szabad volt a pálya, a 3. próbálkozásra meg is lett az eredmény.:D)
Én barátcserje kapszulát és folsavat szedtem, nekem segített rendbe tenni a ciklust, a folsav meg nem árt.
Persze hogy van remény!!!
Úgy tudom, hogy a peteérés megléte és a mensi között nincs összefüggés. Legalábbis a barántőm pl. 35-40 naponta menstruált, és egyáltalán nem volt pé-je. Egy doki ezt simán rendbeteszi, hidd el! Peteérést bármikor elő tudnak idézni gyógyszerrel.
Én is pco-s vagyok, összevissza ciklusokkal. Mindkét petevezetőm le volt tapadva, de aztán valahogy felszabadult, és most terhes vagyok.
Vágj bele egy teljes kivizsgálásba, megéri!
Mindenképp orvos! Ő petesejt stimulációt fog csinálni, ez csak gyógyszeres kezelés!
Hasonlóan jártam én is amikor kiderült, hogy egy akut gyulladás sorozat következtében gondok lettek!
Miután konzultáltam az orvossal rá 1 hónapra teherbe is estem! Most 4 hónapos!:)
Sok sikert! Tiszta szívből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!