Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » El vagyok keseredve. Tapasztal...

El vagyok keseredve. Tapasztalatok? Van remény?

Figyelt kérdés
Az egyik petevezetőm le van tapadva, nincs peteérésem, ezáltal nem menstruálok csak évente kb. 3-4-szer. Ha meg is jön, akkor olyan kevés, hogy kb. 2 napig és elég a tisztasági betét. Már nagyon el vagyok keseredve, és bele is fáradtam, több mint két éve próbálkozunk a babával. Esett valaki így teherbe? Van még esély rá, hogy én is anya legyek egyszer?
2010. szept. 4. 17:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
valamilyen dokihoz el kellene menni hogy megnézzen és kezeljen ha mást nem is de lombikkal beültetéssel mert igy tényleg nem valószinü hogy természetes úton lesz babátok nincs igazolva hogy van peteérésed..
2010. szept. 4. 17:18
 2/14 anonim ***** válasza:

Sajnos, tényleg nem írtad, hogy voltál-e már orvosnál, vérvételen, hormonvizsgálaton, túlsúlyos vagy-e, esetleg pcos beteg.

A letapadt petevezetők megnyithatók, a ciklust be lehet állítani, a peteérést meg lehet hozni.

Nekem pcos-om van, két és fél év után jött össze a babánk, most már 10+6 hetes terhes vagyok. (Ebben már volt egy méhen kívüli terhességem, 2 év után jött össze, utána fél év pihenés a gyógyszerek miatt, amikor újra szabad volt a pálya, a 3. próbálkozásra meg is lett az eredmény.:D)

Én barátcserje kapszulát és folsavat szedtem, nekem segített rendbe tenni a ciklust, a folsav meg nem árt.

2010. szept. 4. 17:27
 3/14 anonim ***** válasza:
Szia! Éppen ilyen panaszok esetén lehet nagyon hatékony az Aviva torna. Ez a kismedencei szervek vérkeringését fokozza, így segít a petevezeték letapadáson, beállítja a ciklust és meghozza a peteérés. Én a hétvégén megyek az oktatásra. Egyszer 4 óra a kurzus, után a könyvből otthon tudod csinálni a gyakorlatokat. Szerintem megéri kipróbálni.
2010. szept. 4. 18:10
 4/14 anonim ***** válasza:

Persze hogy van remény!!!

Úgy tudom, hogy a peteérés megléte és a mensi között nincs összefüggés. Legalábbis a barántőm pl. 35-40 naponta menstruált, és egyáltalán nem volt pé-je. Egy doki ezt simán rendbeteszi, hidd el! Peteérést bármikor elő tudnak idézni gyógyszerrel.

Én is pco-s vagyok, összevissza ciklusokkal. Mindkét petevezetőm le volt tapadva, de aztán valahogy felszabadult, és most terhes vagyok.

Vágj bele egy teljes kivizsgálásba, megéri!

2010. szept. 4. 18:46
 5/14 anonim ***** válasza:
Az aviva tényleg megoldhatja a letapadást.
2010. szept. 4. 18:58
 6/14 anonim ***** válasza:

Mindenképp orvos! Ő petesejt stimulációt fog csinálni, ez csak gyógyszeres kezelés!

Hasonlóan jártam én is amikor kiderült, hogy egy akut gyulladás sorozat következtében gondok lettek!

Miután konzultáltam az orvossal rá 1 hónapra teherbe is estem! Most 4 hónapos!:)

Sok sikert! Tiszta szívből!

2010. szept. 4. 22:50
 7/14 A kérdező kommentje:
2 és fél éve orvoshoz járok.
2010. szept. 5. 10:59
 8/14 anonim ***** válasza:
Aviva torna minél előbb ismerősöméknek 11 év mndenféle próbálkozás után jött a bébi a 4. Avivás hónapban.Hajrá!
2010. szept. 5. 12:28
 9/14 A kérdező kommentje:
clostylbegytet, norcolutot is szedtem. Több hónap stimulálás után sem használt, sőt egyszer túl is stimuláltak. Gyuri bácsi babaváró teáját is megvettük, szóval kipróbáltunk már pár dolgot. Hormonjaim állandóan nézik, uh-ra havi két alkalommal járok. Nyálkahártyám nagyon vékony. Megvettem a barátcserjét is, nagyon sok jót hallottam róla, két hét után barnás folyásom volt két hétig. Abba hagytam nem mertem szedni tovább, nehogy többet ártson, mint használ. Ezért is kérdeztem, hogy hátha van olyan aki hasonló cipőben mégis szerencsésen teherbe esett, mert néha annyira elkeseredek...
2010. szept. 5. 13:44
 10/14 anonim ***** válasza:
én nem adok tanácsot, mert nem tudok, az előttem írók ezt megpróbálták... csak arra kérlek NE KESEREDJ EL, mindennek van jó oldala, kicsit lazitsatok és meglátod jönni fognak a megoldások magától.
2010. szept. 7. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!