Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van remény? Hasonló tapasztalatok?
Barátommal 4 hónapja vagyunk együtt, suli óta csak heti 1 találkozás van, az e heti viszont nem jött össze. Ebből kifolyólag pénteken összekaptunk, és olyat is mondott, hogy már nem érez úgy, mint anno, mivel, hogy főleg neten tartjuk a kapcsolatot, itt pedig megesik, hogy vitázunk, de élőben semmi gond nincs. Nagyon jól elvagyunk. Én szombaton egész nap a sírás határán voltam, ő pedig úgy viselkedett, mintha mi sem történt volna. Ma folytattuk a péntekit. Én ajánlottam, hogy felejtsük el az egészet és legyen egy új "korszak". Mondta, hogy átgondolja. Én elmondtam, hogy soha nem szerettem még senkit ennyire (eddig is tudta), először vagyok szerelmes. De ha úgy dönt, hogy vége akkor elengedem...
Akinek van hasonló tapasztalata az leírná? Köszi...
17/L
elmondhatom, hogy ugyanebben a cipőben jártam. Kijelenteném, hogy nem a gyengébbik nemhez tartozom. Én másképp is próbáltam kezelni a helyzetet mint ahogy az átlag próbálná. Szerintem próbálj jobban odafigyelni rá és ápold a pici lelkét valahányszor kicsit morcos vagy durcás. Van, hogy szándékosan nem jókedvű. Olyankor me kell kérdezni, hogy mi a baj és ha kell erőltesd is, hogy válaszoljon. Egyben nyugtasd meg, hogy bármi legyen az, még ha veled is van a probléma csak szóljon bátran mert szereted az építő kritikát és szeretnéd ha nem csak neked lenne jó.
Ha ezt így megoldod szerintem minden okés lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!