Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek? Mostmar végleg el...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Mostmar végleg el vagyok keseredve. 18 éves leszek és még puszit sem kaptam. Már a remény is eltűnt belőlem.

Figyelt kérdés

Pár hónap múlva 17 éves leszek és Én még soha életemben nem beszelgettem lannyal.

Mindig csak csodálkozva néztem és figyeltem ahogy az osztalytarsaim beszélgetnek a gyönyörű lányokkal és ezt ők nagyon élvezik.

Én is mindig szerettem volna hogy beszélgessenek velem a lanyok,de sohasem tortent meg.

Mindig is azt vártam hogy kaphassak egy puszit vagy olelest,de sosem tortent még.

Most 17 evesen már odáig jutottam hogy a legkisebb remény is eltünt belőlem hogy barátnőm lesz.

Hogy tereljem el ezt az érzét ami a be nem teljesült nagy vágyam üressége miatt van?

2016. szept. 2. 08:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
15%

Jogos a kérdés.

Semmi biztatót nem tudok mondani. Ez már így is marad, ezt kaptad, a génjeidben meg van írva a sorsod.

Én is így jártam.

2016. szept. 2. 12:16
 12/16 anonim ***** válasza:
Dettó ez a helyzet velem is 18 évesen. Azt nem tudom eldönteni, hogy probalkozzak vállalva, hogy vissza leszek utasítva es sokszor leszek emiatt szomorú, próbáljak csajozni meg ha nem is megy vagy fogadjam el magam, hogy ez nekem így jött ossze, sokan néznek ki nálam jobban úgysincs értelme, mint ahogy az utolsó válaszolta.
2016. szept. 2. 13:55
 13/16 anonim ***** válasza:

szerintem ne foglalkozzatok másokkal, meg azzal. hogy mit gondolnak rólatok.

Írtam korábban, hogy az osztály kirekesztettjeként, lúzereként sikerült egy fullos csajt összeszedni régen. Úgy, hogy csak magamat adtam.

2016. szept. 2. 14:10
 14/16 anonim ***** válasza:
Édes istenem ennyi töketlent mint manapság. Ott ól pl. 1 csaj a padban, fogod magad, oda mész köszönsz neki elkezdesz beszélgetni, bókolni, flörtölni majd a beszélgetés végén meghívod moziba/fagyira/kávéra v tököm tudja mire és kész ebbe mia nehéz?? Ez a beszélgetés 5-10percet vesz igénybe még ha nemet is mond egy csaj mialatt suliba vagy ezt minden szünetbe 2x ellehet játszani...
2016. szept. 2. 23:35
 15/16 anonim ***** válasza:
Igen es a végén azért fognak elküldeni mert előttük minden csajhoz odamentél, mondván, hogy görcsösen akarsz barátnőt. Ez a módszer beválhat ha gyűjtő vagy es mindegy ki csak akadjon a horogra valaki ami szerintem elég rossz hozzáállás. Különben is nem tetszhet az egész iskola, ha tetszik is lehet barátja van a csajnak. Aki meg szabad es tetszik mondjuk négy csaj es elküldenek akkor eléggé letörik a szarvad es elmegy a kedved a csajozastol, úgyhogy én ezt nem "toketlensegnek" nevezném hanem sz**helyzetnek. Ahelyett, hogy a másikat szekálod inkább örülj, hogy te olyan menő arc vagy, hogy neked annyira megy a csajozas nem meg ráteszel egy lapáttal a másik amúgy is rossz onkepere, mert az ilyen dumakkal ráteszel ;)
2016. szept. 8. 14:30
 16/16 anonim ***** válasza:

# 15 De hát a kérdező itt sehol sem beszélt arról, hogy görcsösen akar barátnőt, hanem arról, hogy a beszélgetés szintjéig sem tud eljutni a lányokkal, a közelükbe sem mer menni, nem hogy párkapcsolatban lenni.

Amúgy sem értem, hogy sok megkeseredett szinglinél mi ez a rögeszme, hogy görcsösen akarni instant "párkapcsolatot"? Hidd el, amikor eljutnak oda, hogy lesz, akkor már rájönnek, hogy nem kell annyira.

Nem is az instant, odakozmált párkapcsolat-próbálkozásról szólna ez, hanem legalább az ismerkedés örömeiről (olyan élményekről is lehet itt beszélni, amik néha több örömöt okoznak, mint eleve egy párkapcsolat). Amikor csak egyszerűen ismerkedsz beszélgetsz az elején a másikkal, függetlenül attól hogy megszállottan éreztetnéd-e, hogy te párkapcsolatot akarsz.

Ebben semmi bonyolult nincs és talán nem is reménytelen. Szerintem úgy is fellehet fogni, hogy eleve ne nagyzolj, ne fogd fel az osztálytársaid részéről sem "csodálatos dolognak". Attól, hogy az osztálytársaid beszélgetnek bármilyen lánnyal, még nem lesz abból egyből párkapcsolat, vagy bármi. Viszont ismerkedni élvezetes dolog lehet, és tényleg nem úgy kéne felfogni az ilyent, mintha valami múlna rajta.

Még azok is, akik "puszit adtak" egymásnak, nem föltétlenül lesznek párkapcsolatban, minden esetben.

Én csak azt mondom, hogyha így előre ennyire túlreagálod a dolgot, akkor nem tudom mi lesz a későbbiekben, de pont jó lenne úgy venni, hogy egy beszélgetés nem nagy dolog, egy beszélgetés az semmi. Egyetlen szándék nélküli egy lépés, miközben a párkapcsolat már mérföldekre járó előrehaladás.

Egy lépéssel még semmi sem határozódik meg, viszont te tapasztalatot nyerhetsz belőle, ennyi.

Talán erre rájössz idővel magadtól is, most még így érzed, az nem jelent semmit.

2016. szept. 18. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!