Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy sorra olyan srácok írtak rám, akiknek volt barátnőjük?
Figyelt kérdés
Egyikőjükkel már egy hónapja beszélgettem, ő azt írta, hogy bejövök neki, később pedig írta, hogy van barátnője.2016. szept. 16. 19:49
1/5 anonim válasza:
Csaj játszanak veled. Ne vedd őket komolyan
2/5 anonim válasza:
Jó lennél nekik alkalmakként....ennyi. Szerintem nem te vagy az egyetlen ilyen....
4/5 anonim válasza:
Nekem is írtak már ilyen srácok,nem törődtem velük mert egyrészt barátnőjük volt másrészt pedig csak alkalomra kellettem volna így ezért is elutasítottam :) Az ilyenekkel nem kell törődni :D
5/5 anonim válasza:
ez egyszerűen felfoghatatlan számomra...ha van barátnőm akkor ne irogassak már random lányoknak és ne mondjam már hogy bejonnek...ha van barátnőd akkor elvből neki kéne a legszebbnek és a legjobbnak lennie és a legjobbat meg minek cserélnéd le? egyáltalán minek játszol a gondolattal is? számomra ez teljesen felfoghatatlan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!