Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akiknek sosem volt barátnőjük/...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek sosem volt barátnőjük/barátjuk, miért nem?

Figyelt kérdés
Akiknek még sosem volt barátnője vagy barátja... Tőletek kérdezem hogy miért nem volt?
2015. aug. 26. 13:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert akit szerettem az engem nem,vagy fordítva...
2015. aug. 26. 13:13
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Vagy azért mert az osztálytársam vagy nem mertem elhívni akár csak egy szimpla haveri beszélgetésre (igen, gyávaság, rossz gyerekkori élmények)
2015. aug. 26. 13:16
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
mert nem tetszik egy lány se a mnostani környezetemből (mondjuk nekem volt)
2015. aug. 26. 13:17
 4/12 anonim ***** válasza:
75%
mert szerencsétlen vagyok
2015. aug. 26. 13:17
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem vagyok túl jóképű, illetve főleg olyan lányok tetszenek akik nem a hozzám hasonló fiúkat keresik.
2015. aug. 26. 13:35
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

mert kisfaluban lakom az ország eldugott csücskében és nem szeretnék összejönni közeli ismerőssel mert akkor ciki lenne folyton találkozni ha szétmentünk

osztálytárssal nem , mert akkor nézhetem a képét egészen a ballagásig

más barátokkal meg elvből nem , szóval maradnak a friendzón-ban

vadidegennel nem jövök össze

kicsinek éreztem magam még ( 17 vagyok :D )

a korombeli korosztály nem éppen az ideálom , inkább a 20-22es korosztály, de akit ismerek az foglalt.

ismerős exeivel sem jövök össze

szóval ezért :D

2015. aug. 26. 15:08
 7/12 anonim ***** válasza:
Mert nem látom értelmét, hogy nekem mért jó hogy ha van barátnöm.
2015. aug. 26. 17:20
 8/12 anonim válasza:
100%
Mert minek az? Több csokipuding marad nekem.
2015. aug. 26. 18:14
 9/12 anonim ***** válasza:

Mert csak a 2D-s bishounenek tetszenek ˘3˘

Komolyra fordítva a szót, tudom , hogy nem tudnám neki megadni azt, amire ő vágyik.Én nem fogok vele szexuális kapcsolatot létesíteni, sőt még csókolózni sem szeretnék igazán, így ha összejönnék valakivel, valószínűleg nem érezné magát jól velem és egy idő után elhagyna, vagy megcsalna.Egyikünk sem járna jól.

2015. aug. 26. 18:53
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
9-ű. A korod miatt, vallásos okokbó, vagy nemi betegség miatt nem akarsz szexelni?
2015. aug. 26. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!