Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a meleg -esetleg sportoló- fiúk, akiknek "álca" barátnőjük van, azok hogy csinálják? A lány tud róla? És mi van a szexkapcsolatukkal?
Például vegyük azt a fiút, akiről tudom, hogy publikusan hetero. Facebook-on van barátnője, profilképén együtt vannak romantikus szöveggel és a csaj adatlapján ott van, hogy együtt járnak. Ezen kívül nincs semmi más az adatlapján, csak foci...
A srác közelemben zavarban van, keresi a szemkontaktust és mintha lenne egy lány ismerőse, akivel együtt lóg(nem a "kedvese") és nekem úgy tűnik, hogy ő informálja a fiút, mikor vagyok ott, mert a leányzó szemei megnőnek, eltűnik, majd a fiú előkerül, de lehet, hogy csak véletlen az egész dolog és csak belemesélem ebbe az egészet...Viszont volt már hasonló esetem: Sportoló fiú, aranyos lány, akivel volt 1-2 közös kép, a fiú kereste a szem(és egyéb) kontaktust *köhmm*, mint valami szédült légy, keringett körülöttem[Ilyen fiúból eddig kettő volt/van]. Volt még szemezgetésem sportoló fiúkkal, általában focit(is) sportoltak.
Nyitott kapcsolatban élhetnek? A fiú biszex vagy mi más ötletetek, tapasztalatotok van nektek? Személy szerint hallottam már focista, vízilabdás fiúkról, akik szerették titokban a virslit. Többször hallottam ilyet már több forrásból, hogy sportoló fiúk között, mintha több lenne a meleg, bi. Van benne valami realitás?
Gondolom az ilyenek csak alkalmit szeretnének, vagy titokban szeretnék tartani a dolgot...Szóval felejtsem el az ilyeneket, ha én komoly kapcsolatot szeretnék?
U.i.: Művészsuliba járok és az a sztereotípia igaznak tűnik, hogy több a meleg művész, de nem minden második az...inkább minden harmadik.:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!