Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak rajtam kívül olyan emberek akiknek még azért nem volt barátnőjük mert nem is szeretnének?
van! Környezetemben ezt látom:
22 éves csaj 47 éves pasival jön össze.
30 éves csaj 52 éves pasival jön össze
30 éves haveromat elhagyta a 6 év együttélés és eljegyzés után a bnője, mert a csaj még "nem élte ki magát"
ismerősömék férj és feleség, úgy élnek együtt mint a lakótársak. Kb nem is beszélnek egymással, azt se tudják, hogy a másik hol jár
Másik 35 éves haverom el van adósodva a következő 30 évre, mer a bnője nem akart albérletbe költözni, így inkább vettek egy házat, persze svájci frank alapú hitellel... 10 éve fizetik, kb 10 millát toltak bele (ami a ház ára volt) és még 42 milliós tartozásuk van... Szép kilátások!
Nem élek álomvilágban, nem hiszem, hogy én jobb kapcsolatot tudnék kialakítani és fenntartani + hiába is akarom én, ha nincs hozzá másik fél aki ugyan ezt szeretné velem. Szóval nem is erőlködöm rajta, jól elvagyok egyedül.
27F
Vannak sokan. És azok is sokan vannak, akik ebben nem találnak kivetnivalót, mert tudják, hogy mindenkinek a magánügye, hogy hogyan éli az életét. Csak jellemzően nem ők azok, akik nagy hangon hirdetik a véleményüket.
Számtalan oka lehet, hogy miért nem akar valaki párkapcsolatot. Idővel majd jön egy lány, aki miatt feladod a kényelmes magányodat. Amúgy én is hasonló voltam. Ennek nagy hátránya, hogy az ember tapasztalatlan, és mikor valaki igazán kell, akkor meg töketlenkedik.
Nem is ezt mondtam - bár tiltakozásod hevessége elég gyanús :D - csak úgy állítod be a kérdést, mintha "jaaaj szegény te, egyedül vagy ezzel szippp szippp" A homok se akarnak barátőt maguknak, csak más okból.
Amúgy ha Miszter Macsó vagy akkor így lehet 15 boldog éved, utána pedig lehetsz a kínos kéjenc öreg.
Megmondom az őszintét, hogy bár van barátnőm és boldog vagyok vele, de ha netán szakítanánk, én csak szexkapcsolatokat akarnék életem végéig.
Egyszerűen nehezemre esik a kötöttség, a sok nyavalygás, de leginkább a közös légtér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!