Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak hogyan állnak ahhoz a gondolathoz, hogy fiatalabb barátnőjük/párjuk legyen?
Figyelt kérdés
Nem egy 30-70 kombinációja gondolok, hanem a max 15 ev különbségre, de kiváncsi lennék hogy ti hogy álltok ehhez. Mennyi a maximum, amit lefelé mennétek?2016. jún. 8. 20:39
1/10 anonim válasza:
Max 10 de még az is necces most, kicsit később már nem lesz annyira.
26 F
2/10 anonim válasza:
28 vagyok. Én el tudnék képzelni 18 évesnél nem fiatalabb barátnőt.
3/10 anonim válasza:
33 vagyok, jelenleg 21 éves a barátnőm, életem legszebb időszaka. :)
4/10 anonim válasza:
10 év korkülönbség van köztünk. Ugyanolyan problémáink vannak mint bármelyik más párnak. Nekem pl sose tűnik fel hogy 10 év a különbség.
5/10 Kenzo Tenma válasza:
Hát még nem szimpatizálok ezzel a dologgal, mert pedofilnak néznének.
6/10 anonim válasza:
Nekem úgy tíz év körül van az ideális korkülönbség. Na jó, az öt év is még épp oké, de annál kevesebb már nem igazán. Amúgy volt 15 évvel fiatalabb barátnőm is, de mondjuk az már a max...
7/10 anonim válasza:
Én nem igazán tudnék sokkal fiatalabbat elképzelni. 33 vagyok, már a tőlem 5 évvel fiatalabbak is teljesen máshogy gondolkoznak, más dolgok fontosak nekik. Szóval nagyon nem szeretnék fiatal barátnőt. Olyan 30 körül talán már elfogadható számomra. Ha számokat kellene írnom akkor 28-35 amit el tudok képzeni.
8/10 anonim válasza:
Ha érzés szerint szelektálok, akkor 20-36. Ha nagyon logikáznom kéne akkor 26-32.
9/10 anonim válasza:
Páromnak 34 évesen lettem én, akkor 18 voltam. 21N 37F
10/10 anonim válasza:
Nagyon jól állnak a dolgokhoz, az èn párom 33 èves ,èn 20. nagyon boldogok vagyunk sőt eggyütt is èlünk! Sokkal jobb egy idősebb fèrfit tudnom magam mellet mint egy fiatal eszetlen srácot. Szoval tapasztalatom szerint a kor nem számit :-)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!