Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akiknek duci a barátnőjük (vagy olyantól sem rettennének el)?
Milyen ruhákat szerettek/szeretnétek látni a barátnőtökön? Mi tetszik nektek egy ilyen alakú lányon?
Utálkozók kérlek ne írjatok, tudom, hogy sok férfinek nem jön be a duci alkat és el is fogadom, de most nem ők a célcsoportom :)
En duci vagyok a parom valasza erre mehis az,hogy Semmit. Egyszeruen szeret engem es igy tetszem neki. Nem vagyok debella max 10kg felesleg van rajtam.
18/L
nekem volt már többször is picit testesebb barátnőm
az egyik állandóan trapézgatyákban járt, és imádtam :)
de szerintem még jó lehet A szabású szoknya
és olyan felsők amik a melled hangsúlyozzák a derekad helyett
Nekem nem duci a barátnőm, de leírnám a véleményem :)
"sok férfinek nem jön be a duci alkat"
ez így van, viszont ott a másik oldal is, hogy sok férfinak meg pont ez a vonzó!!!
nekem a nőiesen telt alak tetszik, tehát inkább legyen gömbölyűbb alakja a lánynak...
ami a legfontosabb a mosoly! tehát legyen mosolygós és ne besavanyodott "dagadt vagyok" mentalitású önsajnálatban elsüllyedt "kisgömböc"
legyen kedves mosolygós ragyogjon a kisugárzása...
volt egy ismerősöm rajta nem kevés plusz volt, mondjuk úgy jóval az egészséges határokon túl volt szerintem, VISZONT mosolygós kedves nő volt és a kisugárzása miatt pont senki nem foglalkozott azzal, hogy hány kiló...persze most nem párkapcsolati szintről beszélünk, hanem a körülötte levő emberek nem "dagadt nőként" kezelték...
olyan ruhát vegyen fel ami jól áll rajta és érezze is jól magát benne...
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!