Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Duci lányok is hordhatnak szexi fehérnemüt?
Nem vagyok valami modellalkat, 170/61, 91-65-95. A hasamon van egy pici plussz (állva lapos, ülve látszik), széles a csípöm, és összeér a combom.
Természetesen nem a falatka tangágkra meg a füzökre gondolok, hanem ilyen szexibb babydollokra. Vagy már az is kiábrándító?
164/78 kg vagyok és múltkor vettem szexi fehérneműt :) Nem tangát, hanem brazil fazonút, igencsak jól áll nekem is.
És a barátomnak tetszett szóval nem lőttem mellé :)
De te nem vagy duci.
A leírtak alapján szerintem sem vagy duci, viszont kialakulóban van a testképzavarod és ezt nem bántó szándékkal írom, sokkal inkább némi aggodalommal.
Nem látod magad racionálisan.
De hogy a kérdésedre is válaszoljak: Természetesen a duci lányok is hordhatnak szexi fehérneműt.
Nem duci vagy, hanem sok a zsír rajtad és kevés az izom. Kb. nekem is hasonló alkatom van, csak én anorexiás vagyok...
Meg mindenki azt hord, amit akar! Egyébként, aki szeret téged, annak nyilván nem vagy kiábrándító, más meg miért látna fehérneműben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!