Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak szerintetek mitől vonzó és szexi egy nő?
Biztosan számít az önbizalom. Az hogy mitől szexi könnyü megmondani. Legyen csinos és öltözködjön és sminkelje magát úgy, h jól álljon neki.
Az h mitől vonzó, az már nehezebb megmondani. Kell egy nagyon jó kisugárzás, ami különlegessé teszi a nőt. De ez bonyolultabb, kevésbé megfogható.
26F
Számomra attól, ha velem elképesztően kedves és szeretetteljes, a szexben pedig teljesen gátlástalan.
Nem az számít legjobban, hogy mennyi az önbizalma, de fogadja el önmagát és ne legyen szégyellős, gátlásos!
24/F
#4 vagyok.
Nekem kifejezetten NEM jönnek be a modell alkatú nők. Nem vagyok média agymosott zombi, nem nézek tévét és nincs irreális ideálom. Ennyi. Arcra tetsszen, az alkata másodlagos. Személyiségben passzoljunk, a többi kevésbé érdekel. Persze legyen ápolt, de ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!