Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meggondolnátok magatokat ha az udvarlód mai tini*****ákat és ilyen "Szexi fenekes" oldalakat követne?
Nem feltétlen Facebookon hanem másik oldalon (pl instagram) amit ugyan szinte nem használ , de meglátod, hogy van közöttük jópár ilyen a követetteknél ...
Azon gondolkodom , hogy hagyom őt a fenébe , pedig már alakul köztünk a dolog, de ezt nagyon gáznak tartom . Vagy minden pasi ilyen , ne foglalkozzak ezzel ?
22L
Szerintem nagyon helyes, ha egy férfit érdeklik a szexi női fenekek, az lenne a probléma, ha nem így lenne.
A mai tini **csák követése már zavarna, de emiatt nem hagynám a fenébe. L21
Én például soha sem követtem ilyen oldalakat, egyedül facebookon van 1-2 ilyen ribisebb ismerősöm aki ha kirak 1-1 képet akkor úgy végiggondolom a dolgokat, megnézem, de ennyi. De a haverjaim nagyrésze sem foglalkozik ilyenekkel, szóval van ilyen igen. Engem viszont az idegesített amikor a barátnőm instagramra dobálta a képeket magáról. Szóval van ennek egy másik oldala is.
25f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!