Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most már jogosan is félek ráírni fiúkra?
Figyelt kérdés
Még anno júniusban ráírtam egy fiúra. Tudtam, hogy szerelmes belém és mások is látták rajta. Most már augusztus van és nem is olvasta el. Teljesen ki szerettem belőle.
Egy táborban megismertem egy fiút. Még fel is kért táncolni és figyelmes volt velem. Most már csak facebookon látom de nagyon félek ráírni. Félek, hogy újra megtörténik ugyan az a dolog.
Ti mit tennétek az én helyemben? Jogos amit érzek?
2016. aug. 22. 21:20
1/4 anonim válasza:
Ha megse probalod akkor kesobb lehet banni fogod, ha megprobalod de elutasit akkor legalabb tudod, hogy megprobaltad. :)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi. Szerintem megpróbálom. Úgy is nem sokára szülinapja van majd felköszöntöm üzenetben. Biztos megfogja köszönni de vége is lenne a beszélgetésnek. 😨😨😨
2016. aug. 22. 21:27
3/4 anonim válasza:
Nem.
Vagy ha igen, akkor minden ember (akár fiú is) jogosan nem mer ráírni valakire, aki tetszik, csak mert egyszer nem jött össze.
4/4 anonim válasza:
Írjál neki, felköszöntés után dobj fel valami témát (pl. Miket kapot vagy vmi) és ne arra gondolj, hogy felköszöntés után vége a veszèlgetésnek probálj fel hozni témát és felkelteni az érdeklődését :)
Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!