Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan haragszom rá?

Figyelt kérdés
Már régóta ismerek egy fiút,akit az utóbbi időben nagyon megkedveltem.Folyamatosan azt hajtogatta,hogy a nők milyen szemetek,hogy mindig átverik őt.Vigasztaltam,hogy nincsen így nem minden lány ilyen ennek következtében többet éreztem mint barátság iránta.Minden jól alakult egészen addig amíg benyögte,hogy ja bocs,én még az exemet szeretem.Nagyon szarul esik pont ő mondta,hogy milyen rossz,hogy őt mindig kihasználják,miközben pedig ő is azt csinálja amit vele a csajok.Szerelmet vallott nekem miközben tudta,hogy az exébe szerelmes.Jogosan érzem magam megbántva?

2016. jún. 7. 21:20
 1/3 Kígyócsajszi válasza:
Teljesen jogosan!
2016. jún. 7. 21:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Teljesen jogosan, ne foglalkozz azzal a sráccal...ha össze is jön veled akkor csak kihasználna..
2016. jún. 7. 21:33
 3/3 likebike ***** válasza:
Igen,én fiúként szégyellném magam a helyében!
2016. jún. 7. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!