Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami tanács?

Figyelt kérdés

Szükségem van egy olyan lànyra aki szeret aki meghalgat aki megért tehàt csaj kéne :D

De nagy hatranyban vagyok mert eleggé magas és széles vagyok

Meg nagyon kevés az önbizalmam stb.

2016. aug. 19. 13:30
 1/8 anonim ***** válasza:

Széles vagy? Úgy érted, hogy sok a plusz kiló rajtad?

Ez nem egy igazi hátrány mert ha elszánid magad, akkor simán ledolgozható. Ha a testalkatodra gondolsz akkor meg nem hinném, hogy olyan rémes lenne.

2016. aug. 19. 13:39
 2/8 A kérdező kommentje:
Hat sajnos igen eléggé duci vagyok
2016. aug. 19. 13:57
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Tehát kövér vagy, önbizalomhiányos és sok törődésre van szükséged.

Te mit tennél bele a kapcsolatba?

Megfelelne számodra egy kövér, önbizalomhiányos és sok törődést igénylő lány?

Mi lenne kicsit összeszednéd magad? Jelenleg nem tűnsz éppen puncimágnesnek ezzel a szöveggel.

2016. aug. 19. 14:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Andrással értek egyet, valamit valamiért! Ne hidd, hogy csak úgy hirtelen mindenki rádmászik úgy, hogy nem teszel érte semmit
2016. aug. 19. 14:33
 5/8 A kérdező kommentje:
Kicsit sem hiszem ezt és nem puncimagnes akarok lenni
2016. aug. 19. 16:18
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Sport. Komolyan. 3 éve én is kövér voltam és önbizalomhiányos is. Semmi esélyem nem volt lányoknál, csak olyanoknál akik meg nekem nem felelnek meg - aztán elegem lett, inspirált engem egy jó barátom is, és elmentem kondizni. Belekezdeni nehéz, nekem is nehezen indult el a dolog, de rutinná vált, és meg is lett az eredménye, rám sem ismer az aki akkor látott utoljára. Mellesleg az önbizalmamat is nagyon megnövelte, nem is maga a sport, hanem az a nézés, amit most kapok lányoktól - amit azelőtt nyilván soha.

Száz szónak is egy a vége - sportolj. Nem feltétlen kondi, lehet az akármi ami tetszik neked. 19F

2016. aug. 22. 00:22
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha a személyiséged megtetszik egy lánynak akkor nem a külsőd fogja nézni..és ezt nem egy filmből szedtem vagy ilyesmi hanem tapasztalom..a jelenlegi barátom így utólag bevallom nem egy nőcsábász és bár sportol nem egy pálcika..de engem nem az fogott meg benne hogy hogy néz ki hanem a kisugárzása személyise..az hogy megnevettetett (egy nőnél,lánynál nem rossz pont ha sikerül megnevettetned) és szerintem egyáltalán nem kizárt hogy így talál rád a szerelem de ha zavar téged a súlyod tegyél érte(nem mások,csak a saját véleményed számít,de ha arról van szó,ne hagyd hogy a lustaság győzzön,gondold át mi lenne jobb neked) és kitudja lehet hogy a konditeremben bukkansz rá életed nőjére :D
2016. aug. 22. 00:32
 8/8 Fizikiwi ***** válasza:
Szerintem is a sport a megoldás. Én lány vagyok, van is egy duci osztálytársam, de őt azért nem bírom mert cikisen viselkedik. Amúgy az úszás remek sport. Minden izmodat megmozgatja és az állóképességedet is növeli.
2016. aug. 22. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!