Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ez ellen?
Figyelt kérdés
Észre vettem a barátaimnál is hogy ha kikapcslodok megnyilok és elmondom a titkaimat amiket nem is akarnék elmondani . Ez néha nagyon kinos nekem és ezért már csaptak be . Szerintetek ez ellen mit tegyek ? Csendeseb fiú vagyok és nem tudom ezt hogy kezeljem2016. júl. 31. 15:17
1/4 anonim válasza:
Folytsd vissza magadba igazából nem lehet nagyon vele mit kezdeni. Másrészt nem tudom miért tartod a barátaidnak őket ha ilyeneket tesznek veled
2/4 A kérdező kommentje:
Nem tartom annak őket , de ez a csaladommal és a rokonaimmal is volt igy ök meg nem bántottak érte csak utánna iszonyu lelkifurdalásom van
2016. júl. 31. 15:44
3/4 A kérdező kommentje:
Meg ha megnyilok iszonyu bosszanto tudok lenni ezt már én is észre vettem és már ezzel bántottam meg mást akit nem szerettem volna soha megbántani de valahogy nem birtam ki hogy ne csináljam
2016. júl. 31. 15:47
4/4 SIDLER22 válasza:
Olyan vagy mint én. Reakciómániád van. Mármint én így hívom ezt. Azért mondod el a titkaidat mert érdekel hogy mit szólnak hozzá a többiek. Ha becsapnak egyáltalán nem szabad nekik elmondani semmit. Próbáld meg hogyha mondjuk egy történetről van szó akkor azt átalakítod úgy hogy ne rólad szóljon. A történet lényegébe a titkod, de úgy adod elő mintha egy haverod mesélte volna el a titkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!