Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tehetek az ellen hogy ne...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek az ellen hogy ne tetszen a lány?

Figyelt kérdés

Van egy lány a suliban és nagyon tetszik.

Soha nem beszéltem vele, de azt tudom hogy nincs barátja.

De mit tudok tenni hogy ne tetszen ennyire?

Mert én nem tetszenék neki az biztos.

Oké tudom hogy normális az hogy tetszenek a lányok, de így olyan nyomasztó a tudat hogy csak nézhetem őt.

17/f

2016. márc. 19. 17:23
 1/7 Sahara :) ***** válasza:
100%

Honnan tudod,hogy nem tetszel neki?

Az hogy ne tetsszen,az ellen szerintem nem lehet tenni :/

Próbálj mást keresni,akit nem csak nézhetsz.Akkor talán csökken ez a nyomasztó érzés.

Amúgy őt miért csak nézheted?

2016. márc. 19. 17:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ne legyél olyan biztos benne hogy nem tetszel neki. Én ha tetszik is egy fiú, akkor se merem nyilvánosan a tudtára adni, és lehet ő is ilyen. 18L
2016. márc. 19. 17:31
 3/7 A kérdező kommentje:

Vagyis úgyértem hogy sok lány tetszik, de az olyan tetszés hogy a jól néz ki.

De az a lány nagyon nagyon tetszik nekem.

A többinél is jobban.

Ez a baj.

Más lányt meg nem tudok keresni mert senkinél sem merek kezdeményezni.

Épp ez a tehetetlenség nyomaszt engem nagyon.

2016. márc. 19. 17:37
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

2. Vagyok :)

Én ugyanilyen vagyok mint te csak lányba, nekem is nagyon tetszik egy fiu, és azthiszem én sem vagyok neki közömbös, de nem merek lépni felé. Tudom milyen rossz. De most elhatároztam, hogy mielőtt vége lesz a sulinak megmondom neki, persze nagyon félek a visszautasítástól, de sokkal rosszabb ha meg se próbálod, mert nem tudod meg mi lett volna!!! :) Tedd te is ezt, nem veszítesz vele semmit, ahogy én se :) Sok sikert, írd meg majd mi lett. Bátorság ;)

2016. márc. 19. 17:45
 5/7 Sahara :) ***** válasza:

És esetleg,ha facebook-on kezdeményeznél?(Igen,tudom,hogy nem a legjobb a ötlet,de ha nincs meg az elég önbizalmad,hogy élőben odamenj hozzá,akkor ez maradt.)

Meg hát,most úgyis itt lesz a tavaszi szünet.Ha gondolod a szünet elején jelöld be ismerősnek.Ha visszaigazol az is már lehet egy sikerélmény :) Akár rá is írhatsz,hogy:"Szia!Hogy telik a szüneted? :)" ,vagy így is kezdheted:"Szia!Szimpatikusnak tűnsz,lenne kedved beszélgetni? :)" és ha igent ír,akkor kérdezheted a szünettel kapcsolatban :)

Azért gondold át ezt a kezdeményezést.Ha megpróbáltad az még mindig jobb tudat,mintha azon rágódnál,hogy mi lett volna ha...

Azért szurkolok neked! :)

2016. márc. 19. 17:53
 6/7 A kérdező kommentje:

Facebookon sem szeretném.

Egyszer ráírtam egy lányra a suliból valami előadás kapcsán (csak őt találtam meg) és ahoz hogy megkapja be kellett jelölnöm.

Nem jelölt vissza, de még le is tiltott.

Még az előadásról is lemaradtam.

Ugyan ez lenne.

Amúgy szurkolok neked 4. :)

2016. márc. 19. 17:57
 7/7 anonim ***** válasza:

Azt előttem írókkal értek egyet... miből gondolod, hogy nem tetszel neki? (egyébként én is így vagyok mint te, csak lány. és én sem gondolom h tetszenék neki, de a remény hal meg utoljára)

Csak annyit tudok tanácsolni, hogy ha megy veled szembe a folyosón, akkor köszönj rá. Esetleg ha buszon/vonaton együtt mentek, akkor később kezdeményezhetnél beszélgetést is, vagy egy közös ismerős által megismerkedhetnél vele.

Ha ez nem megy, végső esetben ráírhatsz fb-n.

Sok sikert! :)

2016. márc. 20. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!