Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ez ellen?
Figyelt kérdés
Mindig amikor meglátok egy fiút, aki szerintem helyes, akkor gyorsan elfordulok, hogy még véletlenül se kelljen ránéznem és ez sokkal rosszabb, ha ketten vagy többen vannak :/ Gondolom ez valami félénkségi reakció :D vagy nem tudom...2016. júl. 30. 05:56
1/4 A kérdező kommentje:
ja és 13 éves vagyok de nem kérek olyan kommenteket hogy 13 évesen mit csinálok itt.. köszi :)
2016. júl. 30. 07:43
2/4 anonim válasza:
Hát valamilyen szinten érthető a reakciód,de azért kicsit már túlzás. Nem tudok több dolgot tanácsolni,csak azt,hogy nézz vele szembe. (Mármint a neked tetsző sráccal.)
3/4 anonim válasza:
Az nem érdekel hogy itt vagy de még kicsi vagy a pasizáshiz ne pasiz inkább jászt az udvaron az osztálytársaidal xd
4/4 anonim válasza:
Előző, te meg tanulj meg írni, kicsi vagy még az internethez :) Viszont a kérdező szerintem aranyos :DD Valamit csinálj, fogd meg a fejed, hogy ne fordulj el, vagy valami ilyesmi, mert biztos furán veszi ki magát, hogy ennyire kerülöd a szemkontaktust. Azért ne bámulj senkit nyilvánosan, de átsuhanhat a tekinteted rajtuk, nem fognak megtámadni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!