Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok nekem segíteni, tanácsot adni?
Nem kell változtatnod magadon. Jó vagy ilyennek amilyen vagy. .:)
23/F
Hali :D én is csajszi vagyok csak egy évvel idősebb :D
Hasonló érdeklődésű vagyok, csak kicsit reál beállítottságúbb, olvasni , zenélni én is imádok, és kb egy néhány hónapja én is azon a szinten voltam hogy nem igazán pászolnak hozzám a mai fiúk (én az 1920-30-as évek férfijaiba vagyok/voltam szerelmes :DDD Gatsby 4ever) ám egyszer elmentem bulizni a barátaimmal (nem vagyok nagy partyarc ez is inkább ilyen kocsmázós eset volt) és ott megismertem egy fiút aki elég más tipus mint én, nem szeret olvasni, és nem igazán pászol az izlésünk sem , elmentünk randizni és annyira egymásra hangolódtunk hogy már egymás mondatait fejezzük be, de továbbra is annyira eltérőek vagyunk hogy hihetetlen :D ja azt kihagytam hogy lassan 2,5 hónapja járunk :D az élet útjai kifürkészhetetlenek :) Tehát ne mindig a pontos tükörképedet keresd egy fiúban, légy nyitott mert ha eltérőek vagytok még tanulhattok is egymástól és sokat fejlődhet az egyéniséged és a világlátásodat tágíthatod. Légy laza és nyitott , Carpe Diem , yolo stb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!